AIR & JIB Challenge на Боровец: репортаж

0
 

Сподели

Shares

AIR & JIB Challenge @ Бороспорт Фънпарк

В събота – 5 март, Бороспорт Фънпарк бе домакин на AIR & JIB Challenge – състезание от типа “джем сешън’’ с част AIR (скокове) и част JIB (пързаляне пo рейлове и други елементи). Слънчевият ден и усмивките на зрителите, препълнили фънпарка в Боровец, допринесоха събитието да се превърне в един истински снежен празник. Музикалната програма и отлично поддържаното трасе за каране дадоха възможност на седемдесетте участника да покажат най-доброто от себе си и достойно да се борят за разпределението на наградния фонд от 2000 лв., осигурен от Burton, Eurobulstroy, Бороспорт и хотел Рила.

AIR & JIB Challenge @ Бороспорт Фънпарк

Финалът беше много оспорван и интересен за публиката. В крайна сметка първото място в дисциплината Джиб беше спечелено от Георги Георгиев, следван от Деян Кирин и Димитър Чокоев. При Еъра призовите места заеха Димитър Чокоев, Никола Чолаков, Драгомир Манов. Челната тройка при скиорите беше оформена от Мартин Райншмит, Йордан Божков и Иво Милев. При жените победи Рали Ковачева, следвана от Моника Тотева и Илиана Миховска.

AIR & JIB Challenge @ Бороспорт Фънпарк

Ето и впечатленията на победителя Георги Георгиев за състезанието:“Джейм сешънът беше изкючително добър. Непринудената обстановка, хубавата музика и прекрасните хора, които се бяха събрали, допринесоха за един наистина забавен ден. Финалът беше напрегнат и доста трудно се справих със силната конкуренция. Награждаването ме изненада с невероятния итерес от страна на публиката и наградния фонд.” И за Фънпарка: „Фънпаркът беше отличен, много добре поддържан и скоковете и уредите за парзаляне бяха много хубави и удобни за каране.

На 19 март Боровец ще бъде домакин на веригата от професионални състезания Planet X (Планет Екс). Състезанието ще е във формат слоупстайл. Организаторите от Бороспорт и Планет Екс са предвидили много голям награден фонд, афтър парти с известни ди-джеи и много изненади за всички посетители на Бороспорт Фънпарк.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.