Добавете цвят в дните си с Фабрика Дъга 2

Вижте защо си заслужава да я посетим

0
 

Сподели

Shares

Дойде краят на работния ден и с него моментът, в който устремено се запътваме към залата за катерене. По пътя към нея обаче осъзнаваме, че нещо ни липсва. Размишляваме върху това и бързо стигаме до извода, че една пълноценна тренировка не би била същата без предварителна подкрепа. Подкрепа с нещо вкусно, което ще ни зареди с енергията, от която се нуждаем докато спортуваме. Затова решаваме, че трябва да забавим малко темпото и дори да сменим посоката, ако се налага, с единствената цел да открием най-подходящата храна за такъв момент. Не отнема много време и вниманието ни е привлечено от цветното име на Фабрика Дъга 2.

Фабрика Дъга 2

Решаваме, че вероятността да сме попаднали на точното място в точното време, е много голяма. Но за да сме сигурни, трябва да пристъпим смело и да затвърдим очакванията си. Това се и случва. Влизаме и още в началото започваме да обръщаме внимание на детайлите. Осъзнаваме, че сме попаднали на алтернативно място, от което струи уют и положителност. Посреща ни и приятна музика, която дори ни мотивира за предстоящата тренировка. Остава ни и да получим основното, за което сме дошли – вкусната подкрепа и хубаво кафе.

Фабрика Дъга 2

Разбираме, че менюто е разнообразно. Храната, която се предлага, е различна и в зависимост от момента. Винаги можем да разчитаме на свежи сандвичи и салати. Особено подходящи са и когато не разполагаме с много време, защото стават бързо, а и са вкусни. През седмицата сутрин можем започнем деня положително с български мекици и баница или яйца, приготвени по наш избор. Здравословната храна е на преден план и в обедното меню за съответния ден. Вечерните предложения се подготвят със специално подбрани продукти от български фермери, които са отгледани с много внимание.

А ако решим да се отбием във Фабрика Дъга 2 и през уикенда, няма да сбъркаме, защото ще имаме възможност да се насладим на традиционни български закуски, приготвени от нашите баби.

Няма как да не забележим и факта, че имаме възможност да видим как се приготвя храната на място. Прави ни впечатление и вниманието, което е основен похват на целия процес. А резултатът са всички онези неустоими предложения, които ни карат дълго време да се чудим какво да опитамe първо.

Фабрика Дъга 2

Разбира се, добрата храна трябва да бъде съпътствана и от добра напитка. Тези напитки, от своя страна, са също домашно приготвени. Имаме възможност да избираме и от богата селекция кафе – най-доброто в света, което е прясно изпечено на място. А ако настроението ни ни подсказва, че трябва да заложим на бирата или виното, можем да избираме между български крафт бири или български вина от малки производители.

Отношението на хората, които ни обслужват, ни предразполага да задаваме въпроси за всичко, което ни интересува, а най-важното е, че те не са отегчени и ни отговарят искрено и с усмивка. В този момент дори ни хваща яд, че трябва да хапнем много набързо. Но вече знаем, че със сигурност ще се върнем, защото мястото е подходящо да прекараш дълго време там. Именно уютът е предпоставка и за желанието да доведеш любимите си хора (независимо дали е делник или празник), с които да споделиш момента.

Затова не се колебайте и вие да посетите Фабрика Дъга 2. Ще ви бъде приятно и вкусно!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.