Боровец и условията за ски тази зима

0
 

Сподели

Shares
Включване от Боровец
Снимка: Стела Стаменкова/ *снимката е с илюстративен характер

Боровец си остава курортът, който въпреки че работи с не толкова обновената си лифтова база, предлага перфектни писти с най-различни наклони, дължина и нормални опашки пред съоръженията.

Ако искате да покарате просто до обяд, можете да закупите ски карти с отстъпка за семейства с деца на най-конкурентните цени в България.

Въпреки, че тази година зимата е доста оскъдна откъм снежна покривка, имам предвид наличието на сняг в района под Мусала и Маркуджиците (това е местността, в която не е разрешено поставянето ма машини за сняг и водосборник), около 70% от другите писти са в абсолютен режим на работа, а хората с най-новите машини за обработка ги правят перфектни за спускане през целия ден.

Боровец
Снимка: Бороспорт/ *снимката е с илюстративен характер

Бързият четириседалков лифт ни отвежда над пистите Ястребец 3 и Попангелов, където снегът и наклонът ще задоволят дори и най-капризните гости, а като място за пийване и хапване, можете да спрете в края на Попангелов във ‘Финална линия’, където кухнята е на ниво, а и можете да си наемете стая на абсолютно приемливи цени.

За всички гости, които искат да се забавляват на уникалното нощно каране през седмицата могат да го направят от 17:30 до 21:30 – време, за което опитните скиори могат да направят над 10 спускания, дори и с един-два скиорски чая за почивка.

Биг Джъмпа вече е готов и перфектно шейпнат от момчетата, които се грижат за него, а всеки четвъртък можете да се порадвате на нощното шоу с демонстрации на ски учителите от курорта.

И така, това място си остава с по-добрия сервиз, качество и разнообразие в нашата България, която има всички възможности да се представи пред света, като едно наистина специално и запомнящо се място, както за практикуване на зимните спортове, но също така и целогодишен спот за всякакви активности и приключения в нашите магически планини.

Боровец
Снимка: Бороспорт

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.