Големи намаления в Sport Depot

0
 

Сподели

Shares

Sport Depot

В най-късия месец от годината e време за най-големите намаления. Те започват от първия понеделник на февруари (5.02) в Sport Depot и ще продължат чак до края – 28-и февруари.

Какво ще бъде намалено?

Тъй като от Sport Depot се грижат за това да ни снабдяват с качествена екипировка за любимите ни активности на открито, този месец намалени ще бъдат артикулите за туристическата и ски екипировка.

Още по-добрата новина е, че намалението обхваща нови колекции, а сред марките, чиито продукти са намалени откриваме Jack Wolfskin, Helly Hansen, Lowa, Diel, Ice peak, The North face, Northfinder, Grisport, Keen, Alpina, Nordica, Tecnica, Elan, Dalbello.

Любителите на зимните спортове ще могат да се сдобият както с якета и панталони за ски и сноуборд, така и със ски, ски обувки, каски, маски и други аксесоари, с които карането да бъде още по-приятно и безопасно.

Тези, които нямат търпение да хванат планинските пътеки пеша, пък ще могат да се възползват от намаления на якета, панталони, чорапи и разнообразни аксесоари.

Sport Depot

Процентът на намалението е:

Всички нови колекции ски и туристическа екипировка ще бъдат намалени с до 40%. Освен това обаче, още по-големи намаления очакват всички, които са се насочили към продукти от по-стари колекции.

Sport Depot

Освен ски и туристическата екипировка, в Sport Depot през месеца ще бъдат намалени още редица продукти, а цените им падат с до -50%.

Повече за намаленията можете да научите от сайта sportdepot.bg, където откриваме и всички артикули, предлагани в магазните.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.