Фрийрън и паркур академия

0
 

Сподели

Shares

Area 52 Academy

Фрийрън и паркур академия за начинаещи стартират от FreeRun Bulgaria и Аrеа 52 – най-големият батут парк у нас.

Тренировките ще се провеждат всяка сряда и ще бъдат с продължителност от един час, като участниците ще бъдат разделени в две групи от по 20 човека в зависимост от нивото си. Минималната възраст за участие е 10 години.

Area 52 Academy
Снимка: Аrea 52

“Батут паркът е идеалното място за старт в основите на freerun и паркур.” – казват от Freerun Bulgaria. “До момента винаги сме тренирали в специално оборудвани зали и в градска среда, но и на двете места се изисква някаква подготовка. Сега приветстваме онези, които искат да усвоят основните движения, превъртания, трикове и салта. Когато базата е поставена правилно в безопасна среда, развитието може да продължи много по-бързо”.

В единия час на тренировката са включени специфична загрявка, различни упражнения във всички части на парка, стречинг и време за въпроси към треньорите.

Една тренировка ще бъде на цена от 15 лв., но в Area 52 предлагат различни опции за карти и пакетни абонаменти. Те съветват желаещите да се записват предварително, тъй като местата за всяка тренировка са ограничени.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.