Активна зима с The North Face и Smartwool

0
 

Сподели

Shares

И за да сме сигурни, че не сме пропуснали някой важен аспект от екипировката, продължаваме да ви представяме продуктите на The North Face и Smartwool, с които много лесно можете да я допълните. И не се съмнявайте, че сега е идеалният момент да се случи това, защото ще ги намерите намалени с 30 %.

Мъжко яке M Smt  L5 Gtx Pro Jkt

Мъжко яке M Smt  L5 Gtx Pro Jkt

Трайната водоустойчива и дишаща материя на якето ще ви вдъхне увереност, която неминуемо ще ви помогне да изправите смело и преборите и с най-тежките условия. Моделът е с алпийски дизайн. Gore-Tex Pro шелът предлага отлична трайност и подобрена водоустойчивост. Качулката е напълно регулируема, съвместима е с каска и има скрити конектори и ламинирана козирка. Джобовете за ръце са затоплящи и с полиуретанови ципове. Якето има и два джоба на гърдите с PU ципове, скрита Cohaesive корда при предния цип, неабразивни маншети и сваляща се снегозащитна пола.

Мъжко термо бельо М NTS 200 Zip T

Мъжко термо бельо М NTS 200 Zip T

Този модел термо бельо е от 100 % мериносова вълна. Осигурява свобода на движение, a дизайнът и шевовете гарантират, че няма да се протрива в кожата ви, докато го носите.

Мъжко Термобельо M NTS 250 Bottom

Мъжко Термобельо M NTS 250 Bottom

Най-студените дни изискват най-внимателната грижа. Затова M NTS 250 Bottom е перфектното допълнение към цялостната екипировка. Моделът е изработен изцяло от мериносова вълна. Той осигурява топлина при много ниски температури и ви кара да се чувствате комфортно през целия ден.

Яка Neck Gaiter Asphalt Grey

Яка Neck Gaiter Asphalt Grey

Един от най-ефективните начини да се предпазите от студа е Neck Gaiter – грейката за врата от рециклиран флийс. Издърпващ се шнур позволява да я вдигате или сваляте, в зависимост от условията навън. Яката се отличава с избродирано лого в горната част. А като допълнение на всичко, можете много лесно да я приберете в раницата си, когато не ви се налага да я ползвате.

Чорапи Phd Ski Md Ptrn

Чорапи Phd Ski Md PtrnPhd Ski Md Ptrn са специално изработени за активните хора, независимо от условията навън. Дишащата мериносова вълна и зоните за вентилация ще ви създадат чувство за свобода и комфорт през целия ден. Моделът чорапи се характеризира със системата 4 Degree и технологията Indestructawool. Съставът им е 59% мериносова вълна, 39 % найлон и 2% еластан.

Продуктите на The North Face и Smartwool можете да откриете в магазините на Стрим Ко, Парк Център София (бул. “Арсеналски” №2, ет.1), Сердика Център (бул. “Ситняково” №48, ет. -1), The Mall (бул. Цариградско шосе 115, партер) или на www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.