Бяла и щастлива зима с продуктите на The North Face

0
 

Сподели

Shares

Какво по-хубаво от това да се събудиш и да видиш всичко около теб в бяла снежна премяна? Сигурни сме, че тя събужда и у вас онази частица, която ни кара да искаме да практикуваме любимите си зимни спортове или просто да прекараме време на открито и да се забавляваме. За целта обаче трябва да сме сигурни, че имаме подходяща екипировка, която да ни гарантира, че ще забравим за студа навън и ще можем да се отдадем изцяло на момента. Продуктите на The North Face определено спадат към тази категория и следващите примери ни убеждават в това. А в момента ги намираме намалени с 30%, което е добра предпоставка да допълним липсващата част от екипировката ни.

Маска Under Helmet Balacla

Маска Under Helmet Balacla

Характеризира се с чудесен баланс между защита от студа и степен на дишане. Тя ни защитава, дори когато навън температурите са много ниски. Материята й е разтегателна и доставя отлична изолация и форма, за да не я усещаме, докато се концентрираме върху дейността, която извършваме. Маската има и ергономични зони, които включват стопляща подплата на врата и отвори за изпаряване на повишена циркулация на въздух. А отпред има и лицев панел, който се слага или маха в зависимост от условията. Можем да навием модела на малко руло и лесно да го приберем в багажа си. Under Helmet Balacla е пригодена да се носи под каските The North Face Under Helmet Balaclava.

Яка Neck Gaiter

Яка Neck Gaiter

Neck Gaiter е грейка за врата от рециклиран флийс, която ни пази от студа. В зависимост от температурата, с помощта на издърпващ се шнур, можем да я вдигаме или сваляме. Лесно я прибираме в багажа, в случай, че не се налага да я използваме. Яката се отличава с бродирано лого в горната част.

Ръкавици Revelstoke Etip Glv

Ръкавици Revelstoke Etip Glv

Този модел ръкавици ще ни предпази от студа, докато сме на пистата. Благодарение на изолацията Heatseeker, те ще задържат топлината ни. Функцията Etip ни улеснява, когато трябва да използваме телефона си – няма нужда да сваляме ръкавиците. А технологията DryVent ще задържи ръцете ни сухи за максимален комфорт през целия ден.

Раница Slackpack 20

Раница Slackpack 20

Slackpack 20 е моделът, който е идеален за ползване, докато караме извън пистите. В нея можем да приберем лавинните си приспособления. Раницата е приспособена и за носене на ски или сноуборд, благодарение на множеството опции – ремъци на предната й страна за носене на скиборд, А-образна рамка за носене на ски и разгръщаща диагонална система за носене на ски. Капацитетът й е 21 литра и има джоб с мека облицовка за прибиране на очила, както и място за пикел. Slackpack 20 има мек, прибиращ се колан около хълбоците, който, от своя страна, разполага с джоб. На раменната презрамка има отделение за шапка и ръкавици. А компактният, тънък профил е функционален и гъвкав.

Продуктите на The North Face можем да открием в магазините на Стрим Ко, Парк Център София (бул. “Арсеналски” №2, ет.1), Сердика Център (бул. “Ситняково” №48, ет. -1), The Mall (бул. Цариградско шосе 115, партер) или на www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.