Когато волята се противопостави на тялото…

Идва моментът, в който си свободен да полетиш

0
 

Сподели

Shares

Фактът, че не можеш да ходиш, не означава, че не можеш да летиш. Доказва ни го Мат Томас. Той е перфектният пример за това, че силната воля има способността да се противопоставя, дори и на най-силните противници като тялото, а резултатът да е красив живот от птичи поглед.

Мат Томсън
Снимка: outsideonline.com

В миналото Мат е бил каякар. Разбира се, като много други спортисти, той не се ограничава само в една дейност. Един ден той решава да излезе да кара маунтинбайк. Поредната доза адреналин на открито. Съдбата обаче има други планове. Мат прави скок с голяма скорост. В резултат на това се случва това, което никой спортист и човек не иска. Той пада. А инцидентът го парализира. Това коренно преобръща живота му. След като вече е осъзнал какво се случило, Мат е наясно, че вече няма как да практикува любимите си екстремни спортове.

Настъпва този момент обаче, в който той чува за парапланеризма. Животът му отново се преобръща. Мат преоткрива спорт, който е подходящ за него, въпреки че не може да се движи. Той се научава да пилотира сам, а това го впуска в много соло полети, които доказват, че няма състояние, над което волята да не може да триумфира.

Мат Томсън
Снимка: outsideonline.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.