7 идиотски “криминални” случая от зимните курорти в САЩ

Когато умът мълчи, но устата звъни в полицията

0
 

Сподели

Shares

криминални случаи от ски курортите

Всеки път когато завали сняг зимните курорти се препълват от тълпи почитатели на снежните спортове, а както практиката учи – колкото повече хора се съберат на едно място, толкова по-голяма е вероятността нещо безумно идиотско да се случи след 3… 2… 1…

Служителите на реда и операторите на телефона за спешни повиквания в САЩ, 911, са хора обръгнали да действат във всякакви екстремни ситуации, но когато от другата страна е застанала Човешката Глупост никой не е в състояние да помогне! За щастие всички подобни позвънявания са съвестно записани в полицейските хроники, за да можем всички ние да се насладим на неподправената им красота.

Предлагаме на вашето внимание рапорт с най-добрите от най-идиотските случаи от американската версия на рубриката “Синя лампа”, разиграли се на територията на тамошните ски курорти. Все пак зима е!

Whitefish, Montana

“По-добре тъп и упорит, отколкото само тъп” – вероятно подобна мисъл е минала през главата на скиор, возещ се на седалков лифт в планинския курорт Big Mountain. Чилякът просто решил да се обади на 911, за да провери, кои писти са отворени и всеки път когато операторът опитвал да му обясни, че този телефон не дава подобна информация мъжът прекъсвал обаждането. След което позвънявал отново…

криминални случаи от ски курортите
Снимка: Kat Cannell / visitsunvalley.com

Ketchum, Idaho

Буден гражданин, очевидно загрижен за естетичните чувства на курортистите, алармирал органите на реда:

“Мъж със собствена кофа за повръщане се появи и направи сцена!“

Каква точно сцена можем само да гадаем, но едва ли след нея снегът е станал по-красив и бял!

Kalispell, Montana

Местна жена, предприела крути мерки по отношение на личния си живот, се обадила в полицията, за да заяви че, напуска приятеля си веднъж и завинаги. След сигнала служителите на реда си направили харакуро – ритуално преместване на, е… досещате се, от единия крачол в другия.

Bozeman, Montana

Ако сте от хората, които смятат че в България се краде на поразия, със сигурност ще се замислите след като чуете отчаяния вопъл на американски гражданин, потърсил полицейските власти, за да съобщи, че някой е откраднал… верандата му.

криминални случаи от ски курортите
Снимка: cdn.allsteamboat.com

Steamboat Springs, Colorado

В този курорт пък рецидивисти са дори животните. До такъв извод стига местната полиция, задържала мармот, който предизвикал пожар в кола и напуснал местопрестъплението… Историята мълчи в коя зоологическа градина престъпникът ще излежи наказанието си.

криминални случаи от ски курортите
Снимка: jacksonhole.com

Jackson, Wyoming

Тук се е разиграла странна, почти паранормална, случка с елха и топки за украса…

Местните полицаи се отзовали на сигнал за биещи се в хотелска стая мъже, когато пристигнали на място обаче изпитали сериозни затруднения да разберат какво точно се е случило, тъй като всички свидетели били пияни.

Накрая се оказало, че боят започнал не заради елха, а заради главата на един от провинените и не заради топки за украса, а заради тестисите на другия участник, който събудил опонента си, поставяйки кълбовидните си органи върху лицето му. Джингъл белс!

Jackson, Wyoming

Операторите на 911 приели обаждане от мъж, съобщаващ за деца чиито родители отказват да ги пуснат вътре в къщата. Последвала незабавна реакция от органите на реда, които на място констатирали, че децата просто чукат на прозореца на майка си, за да ѝ кажат, че ядат сняг. По случая не е образувано досъдебно производство.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.