Нюансите на Индия

Презентация на Мартин Пазарджиев за приключението му тези земи

0


Дата на събитието: 23.01.2018

Сподели

Shares

„Нюансите на Индия – практическите страни на едно духовно пътуване“ ще бъде първото събитие от новия сезон на презентациите „Академия за пътешественици 2018“. На 23-и януари ще можете да се срещнете с Мартин Пазарджиев, който ще ви разкаже за приключението си по земите на Индия.

Нюансите на Индия

Мястото е Полски институт, началото – 19 ч., а входът 3 лв.

Кой е Мартин Пазарджиев?

Нюансите на Индия

Още малък започва да ходи по планини и къмпинги, което заражда в него копнеж по свободата и непосредственото общуване с хората и природата. На 19 става сърф-инструктор, а на 21 сбъдва мечтата си да пътува в различни държави от света. Досега е посетил близо 25 страни на 4 континента. С всяко пътуване той се опитва да се потопи в атмосферата на съответното място и да научава нови неща. Държавата, за която ще презентира – Индия успява да го плени, а като резултат от това, той я посещава цели четири пъти.

Нюансите на Индия

В тефтерчето си за пътувания Мартин пише:

„За да видиш очарованието на Индия ти трябва търпение. Красотата на Индия остава скрита за много от туристите, препускащи от монумент на монумент. За тях остава впечатлението от мръсотията, от некомфорта, от жегата, от досадата, с която трябва да отблъскваш местните хора, предлагащи всичко: „Извинете, сър, някъде? Рикша? Такси? Луксозен автобус? Бутилирана вода? Ехоо… Защо така сега?“ Очарованието на Индия е в абсурда й – тук всичко е възможно. Също и в свободата да си естествен, ако можеш, ако не си твърде скован от стереотипите си.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.