Екипирай се за студа и излез смело навън

0
 

Сподели

Shares

Всички знаем, че в зимните дни е много важно да имаме подходяща екипировка, която да ни предпазва от студа и да ни кара да се наслаждаваме на времето, което прекарваме на открито. Затова трябва да преценим всеки един детайл от нея и да я подберем внимателно. За целта перфектната комбинация между продуктите на The North Face и Smartwool ни идват на помощ и ни гарантират, че зимата ще продължи да бъде любимият ни сезон. Като допълнение на това, в момента можем да намерим тези продукти намалени с 30%, което е идеалната предпоставка да допълним колекцията си от зимна екипировка.

Мъжки панталон M Chakal Pant

 

Мъжки панталон M Chakal Pant

M Chakal Pant е идеалният избор за следващото ни алпийско приключение. Панталонът предлага стил и неограничена мобилност, а дизайнът и кройката му са подобрени и изработени от двустранно разтягащ се плат. Благодарение на технологията DryVent, която блокира дъжд и сняг, ще останем сухи, независимо от условията. А изолацията Heatseeker (която е 40 грама) ни осигуряват топлина, дори и в най-студеното време. Моделът има и джобове, които ни дават възможност да съхраняваме алпийските си вещи. Освен това, има и джобове за ръцете, отвори на краката за вентилация, както и гети с еластично захващане. Дизайнът на M Chakal Pant е втален. Можем да регулираме ширината на талията. Коланът има гайка, а кръпката на панталона е подсилена.

Мъжко яке M Repko Jacket

 

Мъжко яке M Repko Jacket

M Repko Jacket е вдъхновено от свободата, която вдъхновява и нас. Благодарение на Heatseeker, mоделът е напълно изолиран, а това ни гарантира, че ще ни бъде топло, а освен това ще сме и гъвкави на голяма надморска височина. Технологията DryVent се грижи за това да отблъсква дъждовните капки и снежинките, което ще ни поддържа сухи през цялото време. Моделът разполага с пола, която предпазва от снежна пудра, а възможността за съединяване с панталон със закопчаване осигурява допълнителна защита на долната част на тялото. Наличието на множество джобове ни позволява да носим със себе си най-важните си вещи. Моделът разполага с фиксирана качулка, която не е съвместима с каска.

Мъжко горнище М Gordon Lyons FZ

 

Мъжко горнище М Gordon Lyons FZ

Този модел горнище има перфектното съотношение между топлина и тегло. Gordon Lyons Fleece ще задържи топлината ни в хладните дни. А джобовете тип Наполеон със закопчаване и страничните джобове ни позволяват да поставим личните си вещи, които ще са в безопасност, дори когато се движим. Моделът има и двупосочен цип отпред.

Чорапи Phd Ski Md

 

Чорапи Phd Ski Md

Този модел чорапи няма да позволи на студа да ни спре да направим поне още едно спускане. Те ни гарантират максимална топлина и степен на дишане, дори и в най-студеното време. А технологията Indestructawool осигурява дълготрайност на чорапа, за да го носим възможно най-дълго. Благодарение на системата 4Degree чорапите не се хлъзгат и не пристягат краката. Phd Ski Md са изработени от 62% мериносова вълна, 36% найлон и 2% еластан.

Продуктите на The North Face и Smartwool можете да откриете в магазините на Стрим Ко, Парк Център София (бул. „Арсеналски“ №2, ет.1), Сердика Център (бул. „Ситняково“ №48, ет. -1), The Mall (бул. Цариградско шосе 115, партер) или на www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.