Няколко причини да подкрепиш Краси Георгиев в „36 часа“

0
 

Сподели

Shares
Краси Георгиев, 36 часа
Снимка: Георги Даскалов

Краси Георгиев стартира утре (19-и януари) най-новото си предизвикателство. Точно в 10:00 часа той ще започне бягането си, което ще продължи 36 часа без прекъсване.

Ние от списание 360° също ще бъдем на място, за да проследим началото на предизвикателството. Точно в 10:00 часа на 19-и януари ще се включим с видео на живо на нашата страница във Фейсбук и ще ви направим свидетели на първите минути от опита за рекорд.

Краси Георгиев, 36 часа
Снимка: Георги Даскалов

3 причини да подкрепиш Краси Георгиев в „36 часа“:

Защото никой в света не е правил подобно нещо до момента. Да бягаш 36 часа, без да спираш и то – по пътека, е начинание, с което може да се захване само човек, надбягвал се с жегата на Долината на смъртта.

Защото целта е благотворителна. Набраните средства от кампанията ще отидат за финансиране на тренировъчни лагери за деца, преборили рака и осъществяване на участието им в международното състезание „Игри за победители“ 2018 в Москва.

Защото Краси Георгиев е готов винаги да ни изненада, а за да продължи да го прави, трябва да му покажем, че ни пука за начинанията му.

36 часа, Краси Георгиев
Снимка: Георги Даскалов

Как можеш да го направиш:

На място в Park Center Sofia
Tочно до пътеката, по която Краси ще бяга, ще бъде разположена друга, по която може да тича всеки. За всеки 100 пробягани метра даряваш 1 лев за каузата. Можеш да се „подредиш“ за бягане по пътеката без предварителна регистрация от 10 до 22 часа на 19-и януари и от 9:30 до 22 на 20-и януари (събота).

Организаторите съветват да носиш чисти и удобни за бягане обувки, за по-голям комфорт. Няма ограничение за изминатото разстояние, така че дори да не си напреднал бегач, можеш да се включиш спокойно.За включилите се в инициативата на място са предвидени допълнителни бонуси, сред които – енергийни десерти Roobar, ваучери за стената по катерене „Стиска Ли Ти“ в Park Center Sofia, подаръци от куриерска фирма „Ин Тайм“ и други.

Чрез Strava
Mожеш да запишеш изминатите чрез бягане километри и да дариш съответната сума по банковата сметка на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ (IBAN: BG13FINV91501014721936; Основание за плащане: „36 часа“).

Цялото предизвикателство ще бъде предавано директно онлайн на сайта и във Фейсбук.

Краси Георгиев, 36 часа

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.