Wings for Life World Run завладява България за втори път

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

Wings for Life 2018

Световната кауза Wings for Life World Run, която завладя България за първи път миналата година, ще ни предизвика да бягаме за тези, които не могат и през 2018. Десетки хиляди ще излязат по улиците на редица големи градове по света, за да окажат подкрепата си за глобалната кауза на фондация Wings for Life – гръбначните увреждания да станат напълно лечими.

Целта на фондацията е да бъде постигнат още по-голям успех и напредък в научните изследвания, търсещи лек за гръбначните травми. Редица проучвания и медицински тестове вече отбелязаха значителен напредък в изследователската дейност и лекари и учени от цял свят подкрепят фактологията, че уврежданията, дори и хроничните такива, могат да станат напълно лечими.

Wings for Life

Всички ние можем да помогнем на каузата като през следващата година си поставим за цел да запознаем повече хора с нея, да участваме в набирането на повече средства, 100% от които биват дарявани от Wings for Life за научни изследвания и клинични проучвания. Затова нека да бягаме заедно за тези, които не могат.

Начините да помогнем на фондация Wings for Life са няколко:

като направим еднократно дарение чрез сайта

като създадем собствена кампания за набиране на средства, чрез която да популяризираме работата на фондацията сред близките и приятелите си,

като се екипираме за бягането с дрехи и аксесоари от онлайн магазина (парите от всеки продаден артикул се даряват за проучвания)

и разбира се – като бягаме, където и да се намираме и дарим минимална сума на 6 май 2018 от 14:00 часа местно време.

Wings for Life

Колкото повече хора бъдат привлечени като съмишленици на каузата, толкова по-голяма е вероятността решение на проблема да бъде намерено в най-скоро време, а защо не и през 2018.

През 2018 Wings for Life World Run ще се проведе на 6-и май, започвайки по едно и също време на повече от 50 различни локации по света – 11:00 часа UTC, 14:00 часа в България. Всяка година за каузата бягат десетки известни личности, спортисти, публични компании, различни общности и неправителствени организации, към които ще можем да се присъединим и всички ние в България с цел да дадем крила за живот.

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.