Adventure & Extreme Expo в София

0


Дата на събитието: 28.04.2011

Сподели

Shares

София се готви за няколко дни, наситени с емоции и много позитивна енергия. От 28 април до 1 май 2011 г. изложбеният център на столицата ще е зона без стрес, без сиво ежедневие и с много провокации за любителите на силни преживявания.

Adventure & Extreme EXPO

Кое е хит в света на екстремното – спортните умения, екипировката, малките детайли, или приятната суета около всички тях. Това ще разберем на първото по рода си и най-мащабно събитие за екстремни спортове и приключения у нас ADVENTURE & EXTREME EXPO. С него София се нарежда сред градовете с изложение за екстремни спортове.

Активната зона на изложението вероятно ще е най-посещаваната от малки и големи, от професионалисти и любители ентусиасти. Изкушенията са на закрито и на открито – имате шанс да се пробвате като катерач по стена, да усетите удоволствието на сърфа чрез сърф симулатор, да се забавлявате на рампата за скейтборд или нещо друго непознато.
Изкуствена стена на Walltopia, висока над 4 метра, може да стане вашият връх за превземане. С малко инструкции и съвети на място спортното катерене могат да опитат както възрастни, така и малки катерачи. Не случайно този спорт и начин за разтоварване е популярен в много страни по света, а софиянци и гостите на столицата ще имат този шанс по време на ADVENTURE & EXTREME EXPO.

А защо да не откриете ново хоби – още един фотограф в семейството, нов кръг приятели по интереси или любима дестинация за отдих сред природата.

Хората в неравностойно положение могат да научат повече за алтернативите да спортуват и да направят избор на любимо занимание. Предвиден е и обществен форум на тема “Възможности за практикуване на спорт за хора с увреждания”.

Бизнесът, като добър консултант ще подскаже как да се чувстваме комфортно и в крак с модата дори и в спорта. Добри оферти се очертават както за отделния любител на приключения и силни емоции, така и за екипировката на спортни клубове и школи.

Тематичните секции на първото ADVENTURE & EXTREME EXPO покриват всички удоволствия, за които се сещате – във въздух или вода, в планината или в града, за сериозен туризъм и излети сред природата.

Повече информация на сайта на изложението www.advex.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.