HMSU и космическите нашественици

0


Дата на събитието: 26.02.2011

Сподели

Shares

На 26.02 в столичния клуб SPACER ще се състои космическата среща между артистите от родната формация H.M.S.U. и феновете на дръм енд бейс музиката, мисия Space Invaders. Инопланетяните ще обрисуват в музикални пейзажи безброй междузвездни приключения.

Space Invaders

EXo ще преведе меломаните през необичайните измерения на дръмстепа, след което acidtrip ще предложи освежаваща разходка из вселената на джънгъла. Konspirator ще смае слушателите с извънземни умения зад пулта. Mocks ще разтърси гравитационното поле с неповторима текстеп и олдскул селекция. Сетът на Targy ще засвидетелства междузвездната битка между текстеп и текноид стиловете, а Ogonek ще докаже съществуването на черните дупки с парчета-мелачки и обилна доза мощен бас. Присъстващите ще могат да се насладят на селекция от най-актуалното от света на дръм енд бейса в перфектен микс.
Клуб SPACER е първокласна локация в центъра на София с истинска клубна атмосфера. Предлага мощна саундсистема, гаранция за бас настроение.
Внимание – H.M.S.U. локалката винаги е била и ще бъде най-непринуденото място за среща на нови и стари познати без фешън фалш, само добро настроение и хиляди усмивки.

Инвазията започва в 22:30ч. Цената на входа преди полунощ е 8лв., а след това – 10лв. Възрастово ограничение 18+

Повече информация на www.HMSU.org, както и на facebook страницата на събитието: www.facebook.com/event

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.