Снежна Узаниада

0


Дата на събитието: 21.01.2018

Сподели

Shares

Снежна Узаниада

21-ви януари е датата, на която отбелязваме Световния ден на снега. За втора поредна година Денят ще бъде отбелязан в района на местност Узана със събитието Снежна Узаниада, което е част от календара на FIS по случай Световния ден.

Сборният пункт на Снежната Узаниада е хижа „Горски дом“. В няколко центъра недалеч от хижата ще можем да се включим в различни снежни активности или да наблюдаваме демонстрации. Организаторите са подготвили занимания по:

  • Сноуборд
  • Ски бягане
  • Ски алпийски стил
  • Ходене със снегоходки
  • Ски туринг/пантене
Туринг
Снимка: Rugova Hiking

За всяка от активностите ще бъдат проведени по три практики/демонстрации, започващи в 9:30, 11:30 и 14:00 часа и с продължителност 90 минути. Всеки може да се запише за заниманията, като те са подходящи и за начинаещи по снежните терени. Необходимо е единствено предварително записване чрез формата тук, в която се отбелязва спортът, в който искаме да вземем участие (до 3 активности за всеки), нивото на уменията ни и имаме ли нужда от наем на екипировка.

Организаторите са подготвили още презентации на теми, свързани с планината, които ще бъдат достъпни без предварително записване, ще има обособен кът с топли напитки и храна и детски кът на открито и закрито за малчуганите.

Ски
Снимка: hikebiketravel.com

Повече информация за събитието, записване и такси за участие в активностите можете да откриете във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.