Снежна приказка с продуктите на Hamax

0
 

Сподели

Shares

Hamax

Зимата! Онзи момент от годината, в който снегът и шейната са основен похват, а щастието – причинно-следствена връзка от безгрижното време, което децата прекарват, докато се спускат по някоя снежна улица или склон. Сигурни сме, че много от тях отдавна мечтаят за това. По тази причина ще ви разкажем за марката Hamax и нейните продукти, които ни даряват с иновативност повече от 50 години и правят зимата любим сезон не само за децата, но и за нас самите.

Пързаляне с шейна
Снимка: hamax.com

Началото на марката Hamax е поставено през 1958 г. Основната ѝ цел е да създава шейни и детски седалки за колело, които да гарантират както безопасно придвижване на децата, така и качествен дизайн и функционалност. Своеобразно доказателство за това са всички обстойни тестове, през които продуктите минават. А след това, те получават и сертификат.

За да се убедите сами в предходните думи, ето и някои от продуктите на Hamax, без които белият сезон няма да е същият:

Дървена шейна Hamax Lillehammer Mini

Lillehammer Mini

Създателите й залагат на класически модел дървена шейна, който е изработен от висококачествени материали и внимание към всеки един детайл. Основното й предимство е, че може да се сгъва и да се побере във всеки един багажник. А металните й ски осигуряват по-гладко пързаляне. Шейната е предназначена за едно дете. Максималният товар, който може да поеме, е 70 кг.

Цената й е 155 лв., а повече информация за модела можете да намерите тук.

Снежна тротинетка Hamax Kick

Снежна тротинетка Hamax Kick

Конструкцията на Hamax Kick е солидна, изградена от стомана и алуминий. Тротинетката е сгъваема, а отдолу на ските има оребряване за повече стабилност. Моделът има и шкурка на дъската, за да не се хлъзгат обувките на детето. Товароносимостта на Hamax Kick е 50 кг и се препоръчва за деца над 4 години. Не се съмнявайте, че с този модел тротинетка малчуганът ви ще се забавлява с часове!

Цената на тротинетката е 95 лв., а повече информация можете да намерите тук.

Шейна Hamax Sno Formel

Sno Formel

Sno Formel е един от най-продаваните продукти на марката Hamax. Тя дава изключителни възможности за пързаляне и управление, а твърдите спирачки гарантират контрол върху всякакви ситуации, независимо от склона. Шейната обаче изисква добра координация между управление и спиране, заради което е препоръчително малките деца да се учат да я карат под надзора на възрастен.

Цената на Sno Formel е 120 лв., а повече информация за модела можете да намерите тук.

С тези и много други продукти от Scott Bulgariа можете да се сдобиете както на място, така и онлайн през scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.