Екстремните спортове влизат в националния ТВ ефир

Защо сериалът "Скъпи наследници" привлече вниманието ни

0
 

Сподели

Shares

Не е нужно да напомняме, че екстремните спортове ни вълнуват, всичко, случващо се в света на алтернативните изживявания ни интересува, а идеята активният начин на живот да бъде популяризиран, приемаме за цел. Затова любопитството ни беше силно провокирано, когато разбрахме, че в новия български сериал „Скъпи наследници“ ще можем да проследим не само историите на семействата Дочеви и Йотови и жителите на китното селце Бели вит, но и редица моменти, свързани именно с ежедневие близо до природата и някои от любимите ни активности.

Скъпи наследници

Ски, планинско колоездене, сърф, конна езда и други занимания, доближаващи ни до природата, се преплитат в историята на сериала. Вниманието ни към него беше привлечено още от трейлъра, в който ясно се отличават даунхил и ски кадрите и определено нямаме търпение да разберем как точно двата спорта присъстват в живота на село Бели вит.

Интересен момент, свързан с историята на героите в „Скъпи наследници“, е, че персонажът на Орлин Павлов – Борис Йотов, е известен екстремен спортист, завърнал се в родното си село след много години, прекарани в чужбина. Досега сме виждали хора с всякакви професии и/или занимания в български сериали, но честно казано не си спомняме да сме наблюдавали екстремни атлети – явно любимите ни спортове придобиват все по-голяма популярност и у нас, което всъщност е толкова яко, колкото да се спуснеш в неотъпкана снежна пудра.

В сериала, Борис Йотов, заедно с приятелите си Любо и Чочо (Дарин Ангелов и Юлиян Петров), стопанисва спортен клуб, който предлага практикуване на спортове като маунтинбайк, катерене, сърф, стрелба с лък, езда и др. Освен това в плановете на Борис се включва откриване на детски рехабилитационен център в селото, в който лечението на двигателни проблеми да бъде извършвано чрез спортове като катерене и езда.

Скъпи наследници

Още едно нещо, което си струва да бъде отбелязано в самото начало, е многообразието от страхотни природни кадри, които ще видим в „Скъпи наследници“. Освен на история, сериалът ще бъде богат и на картини, защото локациите, използвани за заснемане на някои от сцените, са някои от най-живописните в България, а и по света.

Както вече отбелязахме – присъствието на екстремни спортове в национален ефир силно ни заинтригува, така че продължим да следим случващото се около сериала. Още в следващите дни очаквайте и първото ни интервю с един от героите на сериала.

Бонус инфо: Едно пиленце ни каза, че в „Скъпи наследници“ участие взимат някои добре познати лица от света на екстремните спортове в България.

„Скъпи наследници“ стартира на 15-и януари по bTV и ще бъде излъчван всеки делник от 18:00 часа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.