Най-новото от Faction в Scott България

0
 

Сподели

Shares
Faction
Снимка: Faction

Преди 12 години група иноватори, а по собствените им думи – аутсайдери, прекарват цяла зима в тестове на ски, изучаване на материали, форми и технологии. Създават Faction – марката, която създава ски с иновативни дизайни, изработени с идея за развитие на ските като спорт.

У нас можем да намерим най-новите модели ски на Faction благодарение на Scott България. В магазините вече пристигнаха ските от най-новата колекция, разработена съвместно със скиора Кандид Тове, както и най-новите модели за 2018 от сериите Dictator (2.0 и 3.0) и Prime (2.0, 3.0, 4.0).

Ските от серията на Кандид Тове са създадени за максимално добро представяне. Серията е съставена от четири модела – специално подсиленият за игри в парка 1.0, ол маунтаин моделът 2.0 и двата вида ски, вдъхновени от пухкавата пудра – 3.0 и 4.0, които впечатляват с ниско тегло и игривост.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Моделът Faction Candide 4.0 2018

Освен тях обаче, специално внимание заслужава и моделът 3.0 от серията Dictator за 2018. Това са фрийрайд ски, които обаче се представят достатъчно добре и на пистата. Имат двойни титаниеви планки за монтиране на автоматите и двоен сайдкът за повече маневреност и стабилност дори при каране с висока скорост.

Faction Dictator 3.0

Основни характеристики:

Твърдост: 8/10
Дължини: 182 или 186 см
Радиус: 19 м за 178 см
Тегло: 1950 гр за 178 см
Широчина на носа: 132 мм
Талия: 105 мм
Широчина на опашката: 121 мм

Освен самите ски в магазините на Scott откриваме още и колани от Faction – Tipon и щеките Prime. Освен на място от бул. България 81-Б, ул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1 с продуктите на Faction, съвсем скоро ще можем да се сдобием и онлайн от scott.bg,

Faction Skis
Снимка: Faction Skis

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.