СЪБИТИЯТА НА СКЕЙТ КЛУБ ВАРНА за 2011 година

4


Дата на събитието: 19.02.2011

Сподели

Shares

Момчетата от „Скейт Клуб Варна” са подготвили наситена програма със събития за 2011.

ГРАФИК НА СЪБИТИЯТА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ СКЕЙТ КЛУБ ВАРНА за 2011 година

“Halle Мini Ramp Skateboard Competition” 2011 – състезание на мини рампа през месец февруари 2011.-19.02.2011 г. Събитието ще се проведе в закритата зала за скейтборд във Варна, Halleto (Халето). В Халето се намира единствената по рода си в България мини рампа.

“Wake Up Varna” – „Събуди се Варна” 2011 – краят на месец март 2011 г. Двудневен скейтборд фестивал, отбелязващ края на зимата и началото на пролетта. Събитието включва демонстрации и състезания по скейтборд в Морската градина, на скейтборд парк Варна, както и в закритата зала с мини рампа Halleto (Халето).

Участие на „Скейт Клуб Варна” и скейтърите в рамките на предстоящия Младежки фестивал във Варна през юли 2011. Фестивалът ще продължи около 7 дни, като кулминацията и нашето участие ще бъде в рамките на 3 дни. Специално за фестивала ще бъде изградена преносима скейтборд арена (пирамида), която ще бъде разположена в централната част на Морската градина и там ще бъде организирано голямо състезание. Следващите дни арената ще бъде местена из големите квартали на Варна и ще се провеждат демонстрации. Ще се състои и състезание на мини рампа в закритата зала с мини рампа Halleto (Халето).

“Varna Skateboard Open” 2011 – републиканско състезание по скейтборд, което ще се проведе в края на месец август 2011. На територията на „Скейтборд парк Варна” ще се проведе ежегодното състезание „Varna Skate Open 2011”. Събитието е кръг от републиканското първенство по скейтборд, което се организира с подкрепата на „Българска Скейтборд Федерация”. Ще се състои и състезание на мини рампа в закритата зала с мини рампа Halleto (Халето).

“Halle Мini Ramp Competition” 2011 – състезание на мини рампа през месец ноември 2011. Събитието ще се проведе в закритата зала за скейтборд във Варна, Halleto (Халето).

За участие и демонстрации на във всички събития са поканени гости скейтбордисти от цяла България и от чужбина.

Сподели

Shares

4 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте,
    правя проект за състезание по skatebord, но немога да намеря никъде информация за това колко струва организирането на едно такова събитие. Може ли да ми обясните колко струва едно такова мероприятие ?
    Благодаря Ви.

  2. Здрасти Дан,

    Така ще ни е трудно да ти кажем кой – знае какво. Има много неща, от които зависи бюджета на едно такова събитие. Може да се направи с малко финансиране, както и разбира се с много пари. : )
    Ще се радваме, ако има как да ти помогнем или напътим.
    Ако искаш, пиши ни на magazine@x3m360.com и задай поне някакви параметри, на това, което си представяш.
    Поздрави от екипа!

  3. Здрасти, имаш право, че няма конкретно инфо за някои от тях, но когато сме пускали поста, с толкова инфо сме разполагали! Весело! :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.