Намаления, новите ски на Кандид Тове и още от Scott

0
 

Сподели

Shares

Какво по-хубаво да направим в дните между Коледа и Нова година, а защо не и на самите празници, от това да хванем гората и да се отдадем на ски/сноуборд празненства. Дано да има достатъчно сняг!

В Scott България можем да си набавим пълен арсенал екипировка за зимни спортове, а добрата предколедна новина е, че до 24-и декември (включително) в магазините има намаления до 55% – чудесно за всички, които са позакъснели с подаръците.

Зимната екипировка от новите колекции е намалена с 20%, а миналогодишните – с 25%.

Scott Ultimate Dryo 30

Scott Ultimate Dryo 30 e скиорско яке, предоставящо топлина, но без излишно прегряване и предпазващо от вятър и влага. Изработено е с мембраната DRYOsphere 2L, осигуряваща водо- и ветроустойчивост, и дишаемост на материята (10.000mm/10.000g/m2/24h). Tехнологиятa действа като щит срещу вода и вятър, но същевременно позволява на влагата да се изпари, което ни предпазва от всякакви атмосферни условия. Освен това якето е с напълно подлепени шевове, за да се гарантира, че никаква вода няма да попадне близо до тялото и подплата от Microloft (100/80 гр). Сред характеристиките, предоставящи комфорт за всеки скиор/сноубордист, откриваме паудър скърт със система за закрепване на якето към панталона за предотвратяване влизането на сняг, вътрешен джоб за маска с парцалче за почистване, ликра на ръкавите, джобове на гърдите, ръкава и отвътре на якето и мек вълнен плат в областта на брадичката. Също така якето може да се регулира/пристяга в областта на талията и качулката (която се сваля) и има ципчета за проветрение под мишниците.

Scott Ultimate Dryo 40 W

Еквивалентно на мъжкото Ultimate Dryo 30 е и дамското яке от Scott Ultimate Dryo 40. Освен че е изработено отново в мембраната DRYOsphere 2L (10.000mm/10.000g/m2/24h.), якето има стилен дизайн и свежи разцветки, с които всяка мацка да се чувства уверена на пистата. Паудър бариерата и изцяло подлепените шевове още веднъж спират проникването на сняг/вода, а подплатата от Microloft (80/60 гр) осигурява топлина и комфорт. Разбира се, якето е снабдено с удобни джобове (отново вътрешен джоб за маската с кърпичка за почистване) и възможност за регулиране на ширината в областта на талията.

Не само дрехи за ски и сноуборд можем да открием в Scott България обаче. Това е мястото, от което можем да се сдобием с култовите ски на Faction, разработени в партньорство със скиора Кандид Тове и носещи неговото име.

Кандид Тове
Кандид Тове, но този път със сняг. Снимка: Fubiz

Преди броени дни в магазините пристигнаха и ските Faction Candide 4.0 от новата колекция за 2018 г.

Candide 4.0

Candide 4.0 съчетават технологии и прогресивен дизайн с ниско тегло (1.9 кг за 182 см) и изключително представяне. Това са най-широките ски от серията Candide (118 мм в талията), което ги прави чудесни за дните, в които не се обаждаме дори на приятелите си или иначе казано – за най-пухкавата пудра. За големи завои и бързо каране допринася големият радиус на ската – 23 м за 182 см дължина. Освен това обаче сайдкътът е по-къс при талията за запазване пъргавината на ската при стръмни спускания и тесни участъци и по-дълъг в носа и опашката за стабилност и контрол. Ските са изработени с хибридна балса сърцевина и титаниеви планки за монтиране на автоматите, което осигурява стабилно каране и издръжливост на ската във времето.

Твърдост: 8/10
Дължина: 182 см
Широчина на носа: 140 мм
Талия: 118 мм
Широчина на опашката: 134 мм

Candide 4.0

Освен всичко останало от в магазините на Scott от по-добрите цени ще могат да се възползват и незабравилите колоезденето въпреки зимата, защото колелата на Scott са намалени с 35%, а тези на Cannondale с 40%.

Mожем да се сдобием с представените продукти както онлайн чрез сайта scott.bg, така и на място в магазините в София на адреси ул. “Козяк” №14, бул.”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.