Спортните магазини на ски училище Steve ни очакват

0
 

Сподели

Shares
Ski school Steve
Снимка: Ski school Steve

Вече сме ви разказвали за ски училище Steve, където традициите и дългогодишният опит се срещат със съвременните методи за обучение. Освен, че могат да ни научат да караме ски или борд, завършвайки курса с международно призната диплома, от Steve са на разположение и ако имаме нужда от екипировка.

Steve
Магазинът на Steve в Пампорово

Steve имат два спортни магазина – един в Пампорово, и един в Смолян.

Магазинът на Steve в Пампорово е създаден и лицензиран през 1995 година и в него можем да открием всичко за любимите си зимни спортове – ски, обувки, щеки, ръкавици, шапки, слънчеви очила и още. Освен това в магазина могат да ни оборудват от глава до пети с пълния набор екипировка, необходим ни за ски или сноуборд, както и да ни консултират и дадат ценни съвети в избора.

Steve
Магазинът на Steve в Смолян

Магазинът в град Смолян – най-големият магазин за спортни стоки в града, е оборудван, за да запълни всяка липса дори да сме заправили нещо по пътя към следващото ни приключение. В него откриваме стоки не само за ски и сноуборд, защото Steve са представители на марките: Adidas, The North Face, North Finder, Polaroid, Diel, Colmar, Thermal, HEAD, Arena.

Адрес: гр.Смолян, бул. „България“ 41.

Steve
Магазинът на Steve в Смолян

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.