Ски за фрийтуринг от ZAG

0
 

Сподели

Shares
ZAG
Снимка: Tim Vanhoutteghem Ski & Photography /ZAG

ZAG е марка, чиито модели ски са вдъхновени от концепцията за фрийтуринг и фрийрайд приключения. Иновативни и висококачествени, ските са проектирани и изработени в “Лабораторията” на марката, която неслучайно се намира в Шамони – центъра на алпийските беккънтри ски.

За всички, които нямат търпение зимата наистина да започне, за да се отправят на фрийтуринг приключение по неизследвани склонове или добре познати, но много любими локации, от ZAG са създали ските, готови да ни послужат като „оръжие“ за всяко снежно предизвикателство.

ZAG Bakan

Отличителна черта на ските модел Bakan е голямата им широчина и супер ниското тегло. (1.65 кг за 184 см). Голямата ширина на ските (144/114/132 за 184 см) ги прави най-подходящи за пантене в дълбок сняг. Bakan са стабилни, но игриви, имат среден радиус (21 м) и профил комбинация между лек кембър и рокер в носа и опашката, който позволява много добро „плаване“ в дълбок сняг.

ZAG Ubac

Заради ниското си тегло Ubac XL са много подходящи дори за по-продължителен туринг (1.6 кг за 183 см). Представят се добре в многообразни условия и различни терени заради профила си, който съчетава среден кембър с прогресивен и дълъг рокер във върха, за по-добра плаваемост в по-дълбок сняг, и къс рокер в опашката за повече стабилност.

ZAG Adret XL

Adret XL също се отличават с много ниско тегло, което ги прави един от най-подходящите за ски алпинизъм модели на ZAG (1.21 кг за 182 см). Профилът е комбинация между кембър и двоен рокер, а радиусът е среден (20 м за 182 см), което ги прави подходящи за повече различни условия. Ските се закачат много лесно за раницата, така че да бъдат комфортно носени нагоре по склона или при преминаване на технични участъци.

Посочените ски в момента са с намалени цени в Free to Explore, където откриваме още много предложения за снежните дни както различни модели ски, така и туринг автомати на френската марка PLUM и аксесоари.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.