Сигурност и комфорт с всяка крачка

0
 

Сподели

Shares

Превключихте ли вече съзнанието си на празнична честота? А измислихте ли кой е най-подходящият подарък, който да накара лицата на любимите ви хора да греят от щастие? Ако все още се чудите какъв да е той, марката Smartwool, със своите високотехнологични продукти, ни идва на помощ.

Smartwool

Всички знаем, че едва ли има по-хубаво от чувството на сигурност, когато сме на открито и трябва да правим крачка след крачка. Настоящият сезон, със своите специфики, предполага, че трябва да сме още по-внимателни в грижата за себе си и всяка част от екипировката ни, с която се изправяме пред поредното приключение.

Точно затова чорапите на Smartwool са едно от иновативните решения, които ще помогнат на нас и любимите ни хора да усетим истинското удоволствие от времето, прекарано на открито. Марката работи само с високотехнологични продукти, които са изградени с поглед към бъдещето. Едва ли ще ви учуди, че и във всеки един момент търси надграждане на създаденото досега.

Smartwool

Чорапите на Smartwool правят първите си стъпки преди повече от 20 години в Колорадо, САЩ. И до днес най-добрите дизайнери и умели майстори ги произвеждат с най-фината мериносова вълна, което от своя страна гарантира изключителен комфорт.

Самата мериносова вълна е от овце, които са отгледани в красиви ранчота на Нова Зеландия и Уругвай. Добиването й започва с обикновена подстрижка. След това тя се обработва, почиства и трансформира в прежда, от която са изработени и продуктите на Smartwool.

А ето и някои от изградените от мериносова вълна чорапи, с които ще се чувстваме сигурни и защитени през цялото време:

Мъжки чорапи M SATURNSPHEREМъжки чорапи M SATURNSPHERE

Комфортът през целия ден е гарантиран с модела SATURNSPHERE.

Мъжки чорапи PhD OD Lt Patt Crew
Мъжки чорапи PhD OD Lt Patt Crew

С този модел ще можем да отменем всяко приключение в списъка ни с чакащи.

Дамски чорапи W PhD OD Lt Crew PatДамски чорапи W PhD OD Lt Crew Pat

Издръжливостта им и материалите, от които са изработени, ще ни накарат да чувстваме свобода през цялото време и да пристъпваме смело към следващи предизвикателства.

Дамски чорапи W PhD OD MD PTRN Cre
Дамски чорапи W PhD OD MD PTRN Cre

Всичко, от което имаме нужда, е тук. Подходящи за различни условия, този модел чорапи ще ни помогне да усетим истинската радост от времето, прекарано навън.

Продуктите на Smartwool® можете да откриете в магазините на Стрим Ко или на www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.