Идеи за коледни подаръци от Dice.bg

0
 

Сподели

Shares

Избирането на подаръци за Коледа освен приятно занимание понякога може да бъде и леко изнервящо, а основната причина за това е, че често не знаем какво да вземем на любимите си хора. В няколко поредни материала ще ви предложим идеи за подаръци от Dice.bg, които да зарадват любителите на технологичните решения, пътешествениците и всички, които държат на комфорта.

За приятеля, чието мото е „Инстаграм, Инстаграм, първо снимам после ям“

Dice.bg

Комплектът качествени лещи от 4smarts съдържа Fish Eye (198°), широкоъгълна (0.67Х) и макро леща (15 пъти увеличение). Лещите се прикрепят лесно с помощта на щипка на всякакви мобилни устройства стига те да не бъдат по-дебели от 1.5 см и камера, разположена на не повече от 4 см от ръба на устройството. Лещите в комплекта имат специално многослойно покритие, така че да намаляват странично проникващата светлина и не повлияват перфектния фокус на изображението.

За приятеля, който винаги има ново парче, което да ни пусне

dice.bg

Go Wireless е преносима, безжична колонка от JBL, която предоставя чудесен звук. Колонката може да се свързва с всяко устройство посредством Bluetooth или USB кабел (3.5 мм аудио изход). Батерията се зарежда напълно за 1.5 часа, а след това музика можем да слушаме в продължение на 5 часа. Характеристики:

• Спийкър: 1 x 40mm
• Мощност: 3.0W
• Signal-to-Noise Ratio ≥80 dB
• Честотен отговор: 180Hz – 20kHz

За приятеля, който иска да избяга в паралелна вселена

dice.bg

Spectator SOUND Universal са очила за виртуална реалност от 4smarts, които са предназначени за употреба със смарт телефон (iOS, android). Очилата имат вградени слушалки и предоставят 120-градусово зрително поле. Могат да бъдат използвани за гледане на 3D видеа, приложения за виртуална реалност и VR игри. Снабдени са с меки подплънки в областта на очите за повече комфорт и гумирани тъч бутони в долната част на очилата, позволяващи контрол върху приложението/играта. Очилата са напълно съвместими с Google Cardboard, което ни позволява да гледаме всяко едно свое видео или клип в YouTube на 3D.

За приятеля, който не се спира да пътува

dice.bg

Kit 2in1 е практичен подарък за пътешествениците, които не знаят в коя държава ще ги отведе приключението следващият път. Представлява адаптори за захранване от ел. мрежа за Европа, Великобритания и САЩ и външна батерия с капацитет от 3000mAh. Налични са два USB изхода, което прави устройството съвместимо с всякакви устройства, поддържащи зареждане през USB.

Всички посочени устройства, както и още много идеи за подаръци, са налични в Dice.bg, където можете да получите и повече информация за всеки от продуктите.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.