Сезон 2017 за VIVO

0
 

Сподели

Shares

С първите места на Теодор Мавродиев и Димитър Мазнейков в крайното класиране на Българските колоездачни серии, клуб Vivo отбеляза един доста успешен сезон. Тедо приключи сезона с пълен актив от точки в категорията „Юноши 17-18 г.“, а Митко оглави класирането в категорията на момчетата в детските колоездачни серии.

Освен с постиженията на колоездачите си обаче, Vivo могат да се похвалят и с организацията на няколко много силни събития. Petrich DHI беше първото състезание, включено в календара на Международния колоездачен съюз, което се проведе тази година и което получи отлични отзиви от UCI делегата.

Kongur Air Fest 2017
Снимка: Кирил Цветков

За пореден път беше организиран и Kongur Air Fest, който тази година имаше по-различен формат – колоездачи и парапланеристи успяха да се включат в обучения, водени от изявени атлети в двата спорта. Ментори на парапланеристите бяха Весо Овчаров и Ясен Савов, а колоездачите можаха да черпят опит от атлета на Red Bull Яник Граниери.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Незабравимият Kongur Air Fest 2017

Накрая, но не последно място, Vivo ни зарадваха с новото ендуро състезание – Petrich Enduro, което в някои от етапите си преминаваше по новото трасе, което от клуба също успяха да построят през изминалия сезон – Папреница.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Първото състезание по Папреница

Повече за сезона в следващото видео разказват Олег Милушев, Теодор Мавродиев и Димитър Мазнейков.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.