Да отгледаш приключенски настроени деца

0
 

Сподели

Shares

Личният пример е един от най-важните аспекти, когато искаш да предадеш на децата си нещо важно за теб. А ако го направиш, когато те са още малки, ефектът ще е по-голям. Точно прави и една американка, която носи приключението в душата си. Шанън е опитна планинарка. Тя обича да прекарва времето си на открито и да бъде активна. Американката практикува любимото си занимание заедно със своя съпруг.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com

Дори когато разбират, че Шанън е бременна, двамата съпрузи решават, че не искат да променят начина си на живот. Точно затова те не се страхуват да изведат новороденото си дете сред природата и в приключенските им спомени да фигурира един член повече.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com/

През 2015 г. малкият Боди е на 2. До този момент той вече е изминал повече от 483 км в 40 различни щата. Семейството е видяло почти всички национални паркове и много други природни обекти в САЩ. Това че Боди обича да се катери, тича и да бъде активен, е предпоставка за родителите му също да продължат да практикуват любимите си занимания.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com

Малко по-късно щастливото приключенско семейство става четиричленно. Всички заедно продължават да откриват нови места и да се радват на това, което ги заобикаля.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.