360° FREESKI пътеводител

0
 

Сподели

Shares

Freeski пътеводител

Тази година със зимата, освен новият брой на списание 360°, пристига и Freeski пътеводителят, който създадохме специално за всички любители на зимния спорт и с безценната подкрепа на бар Switch и магазини Basecamp. Негов автор е не кой да е, а Валери Пелтеков, който е понатрупал доста опит, свързан със самите ски, покрай разработването на свой модел за българската марка Cloudnine и разбира се – има неизброимите часове, прекарани в практика, част е от първия български фрийрайд отбор и има достатъчно познания, които уверено да предаде напред.

Freeski пътеводител

Какви ски за какви случаи са подходящи, какви са разликите между различните видове, какви характеристики придават различните форми на ските и още полезни съвети за избор на правилни ски са включени в пътеводителят.

В ски индустрията производителите често имат различни маркетинг имена за отделните категории ски, технологии и профили, които предлагат. В реалността даден модел ска може да спада към повече от една категория.

Freeski пътеводителят не претендира за изчерпателност, защото светът на ските трудно може да бъде събран в няколко странички, но в него се опитваме да изобразим главните детайли и разлики между общите категории. Колко дълга, широка и с какъв профил трябва да е ската, зависи изключително от физиката и уменията на скиора, затова в случая като среден вариант ще използваме напреднал скиор, с височина 180 см и тегло 75 кг.

Freeski пътеводител

На 12. декември в бар Switch, по време на партито за новия брой Зима 2017 на Списанието, ще можете да разгледате и да се сдобиете с пътеводителя, а с излизането на броя той ще бъде разпространен и в магазини Basecamp.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.