Нужда от помощ за сноуборд автоматите?

0
 

Сподели

Shares

Стане ли дума за екипировка за сноуборд, има място в София, на което със сигурност ще ни обърнат нужното внимание с нужната компетенция и не просто, за да ни накарат да си купим нещо, а защото обичат спортът и държат на идеята, че могат да ни бъдат не само продавач-консултанти, но и приятели. TrueRiders.

В началото на зимния сезон е удачно да помислим за състоянието на зимната си екипировка за сноуборд и да обърнем внимание на много важна част от нея – автоматите.

True Riders
Снимка: True Riders

На Голо бърдо 5, освен че можем да си купим автомати, можем да се възползваме от сервизни услуги за тези, които вече притежаваме. Не става дума само за монтаж, но и за поправки, подменяне на части и други ремонтни дейности. Както написаха от TrueRiders във Фейсбук страницата си: „Разполагаме с повече от 1000 различни части и частички, както и с цяла морга за автомати“, тоест не бива да имаме съмнения, че автоматите ни ще останат необслужени.

И като потвърждение на думите ни, че в магазина на първо място искат да са ни полезни, по-долу е видеото им, разясняващо как правилно да монтираме сноуборд автоматите си сами. Естествено, винаги можем да наминем в магазина, ако имаме нужда някой да удари едно приятелско рамо.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.