AREA 52: Предизвикай гравитацията! Скочи!

Най-големият батут парк в България отваря врати

0
 

Сподели

Shares

Бас държим, че едно от любимите ви забавления като деца е било подскачането върху матрака на леглото. Според нас тази „активност“ си остава също толкова енергизираща и с напредване на възрастта, а добрата новина е, че вече няма нужда да амортизираме пружинките на леглата – съвсем скоро в София врати отваря най-големият батут парк в България – AREA 52.

AREA52

Петима от вас ще могат да спечелят двоен билет за вход в парка.

Тагнете в коментар под споделената във Фейсбук публикация името на приятел, с когото бихте искали да се забавлявате в AREA 52. Чрез томбола ще изтеглим печелившите точно преди откриването на парка.

От 8-и декември започват извънземните забавления и съревнования с гравитацията в Sofia Ring Mall. В AREA 52 ще можем да избираме между различни предизвикателства, докато се движим и поддържаме физическата си активност.

Космически забивки, бягане по стена, гладиаторски битки с приятел, скачане в огромна въздушна възглавница, балансиране по опънато въже, изпитания за ловкостта, изкачване по подвижни греди, тренировъчна мрежа за изпитание силата на тялото и здравината на захвата, интерактивна стена за предизвикване издръжливостта и интелекта – това са само част от активностите, които можем да предприемем в батут парка.

AREA52

Какво още?

• Ще можем да се включим във фитнес класове, водени от инструктори, които прекрасно знаят, че 10 минути скачане на батут се равняват на половин час бягане.

Този вид нискоинтензивна кардио тренировка редуцира натоварването, което се оказва на долните крайници и ставите и ни зарежда с адреналин и добро настроение за дълъг период от време. Също така въздейства положително върху лимфната система и подобрява баланса и координацията. При участие в упражненията се освобождава ендорфин, или хормонът на щастието, който укрепва имунната система.

• Специални оферти за цялото семейство.
• Специална зона е за малчуганите между 2 и 5 години.
• Най-добрият подскачащ дансинг наоколо!

Всеки петък, точно в 20:00 ч. светлините изгасват, резидент DJ застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти. Два часа ще можем да танцуваме, докато скачаме и да скачаме, танцувайки!

• Място за релакс AREA 52 Café, където да се отпуснем и да осмислим преживяното.

AREA52

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.