Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици

Новата книга на Peika.bg

0


Дата на събитието: 07.12.2017

Сподели

Shares

Ако сте почитатели на приключенията и пътешествията, Peika.bg имат чудесна новина за вас. От месец декември ще можете да прочетете новата им книга – „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“.

В нея ще откриете разходки из цяла България. Те ще ви отведат до тайнствени скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в България. Ще научите и за още много места с интересна история и спиращи дъха гледки. Те ще ви потопят в същността на българския фолклор и ще ви разкажат различни интересни легенди.

В „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“, ще откриете и точни маршрути, полезна информация, GPS координати, любопитни факти за всеки обект и съвети за (не)обикновени пътешественици!

Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици

Автор и фотограф на книгата е Боряна Кръстева – главен редактор на Peika.bg. Тя лично преоткрива родината ни в рамките на няколко месеца.

Ако вече искате да разберете повече за „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“ и да се сдобиете с нея, не се колебайте да отидете на премиерата й на 7-и декември от 19 ч. в бар „Петък“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.