Extreme Sports Channel този месец

0
 

Сподели

Shares

Нови епизоди - Final Fu

НОВИ ЕПИЗОДИ: Final Fu
Това е динамична поредица за състезания по смесени бойни изкуства, която изправя един срещу друг спортисти от различни дисциплини. Играта, която комбинира съревнования и турнири по борба, е създадена с цел да открие най-талантливия състезател по бойни изкуства. В продължение на четири седмици 30 бойци ще бъдат изпитвани и оценявани на седмичен принцип като точките, получени за всеки двубой и всеки етап, ще бъдат сумирани. Наближаваме финала на състезанието и само един ще бъде отличен като най-силният състезател, доказвайки превъзходството си в дисциплината. Затова не пропускайте вълнуващата кулминация на страхотната поредица – само по Extreme Sports Channel!
До 25 февруари, всеки петък, двойни епизоди, 23:00

Премиера - Alli Best Trick

ПРЕМИЕРА: Alli Best Trick Competition
Гледайте най-добрите трикове от спиращата дъха среща на „Alliance Of Action Sports“ в Пекин, Китай. Всички нови рампи ще бъдат изпитани в китайската столица от най-добрите скейтъри като Тони Хоук, Райън Шеклър, Пиер-Люк Ганьон и Сандра Диас. Можете да се насладите на изключително състезание, както и на атрактивни демонстрации и интригуващи интервюта, докато Изтока среща Запада в един скейтбординг фестивал, който не бива да пропускате! Премиерата е само по Extreme Sports Channel!
13 февруари, неделя, 12:10

НОВИ ЕПИЗОДИ: I’ll Do Anything
Колко далеч бихте стигнали, за да спечелите мечтаната спортна награда на ваш приятел? Това е невиждано състезателно шоу, в което само един човек може да заслужи наградата! Спортните фенове, които си мечтаят да играят голф с Тайгър Уудс или да се присъединят към Серина Уилямс на тенис среща един следобед, може и да сбъднат желанието си, ако имат приятел или близък, готов да направи всичко за тях. Предизвикателството може да е игра на мини голф, покрит с пчели, научаване наизуст на диалог от филм, изработване на бански костюм или катерене на стена, с поставени навсякъде електрошокови устройства… Но между най-добри приятели, това означава потвърждение на това колко държат един на друг – независимо колко налудничави са задачите!
Нови епизоди, всяка сряда, 21:20

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.