Вортекс – сетивният спектакъл-лабиринт

0
 

Сподели

Shares

Искали ли сте някога да бъдете главен герой в спектакъл? Да бъдете неразривна част от всичко, което се случва около вас? Напълно е възможно, ако включите в списъка си с преживявания сетивния спектакъл-лабиринт – „Вортекс“. В същността му лежи състоянието на неопределеност, което променя перспективата. Това може да означава, че когато отиваш нагоре, всъщност слизаш надолу или обратното. Най-важното е, че през цялото време ще ви съпътстват емоции, интуиции, внезапни мисли, прозрения и възприятия отвъд обичайното и познатото.

Вортекс
Какво да очаквате?

Както вече разбрахте, в интерактивния „site specific” спектакъл вие няма да сте пасивни наблюдатели, а активни участници, които лично си взаимодействат с артистите. Ще преминете през специално изработена инсталация лабиринт, в която ще преживеете провокации за всички сетива.

Ако ви се струва интересно и искате да направите нещо различно, не се колебайте да се включите в някой от спектаклите през месец декември. За целта трябва да се запишете предварително тук. Имайте предвид, че местата са ограничени. Препоръчително е да сте топли дрехи и удобни обувки. Спектакълът не е подходящ за хора със силно изявена клаустрофобия.

Цената на билета е 60 лв.

Повече информация за Театър на сетивата можете да намерите тук.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.