Научи се да караш със ски училище Steve

0
 

Сподели

Shares
Ski school Steve
Снимка: Ski school Steve

Едно е сигурно – зимата е предназначена, за да караме ски или сноуборд. За да се спускаме уверено по склоновете обаче, е важно първо да положим правилната основа. Ако искаме да усъвършенстваме уменията си пък, ни трябва верен партньор, на когото да разчитаме.

В ски училище Steve ще се погрижат да развием уменията си върху ските или борда. Можем да се доверим на инструкторите в училището както ако вече имаме опит в зимните спортове, така и ако сме абсолютно начинаещи.

Steve има повече от 20-годишна история и се намира в ски-зона Студенец на Пампорово.

Ski school Steve
Снимка: Ski school Steve

Ски и сноуборд уроци

Уроците, предлагани в училището, са разпределени в четири категории и могат да бъдат вземани както в групи, така и индивидуално, като всички се изпълняват съобразени със съвременните тенденции в обучението по ски и сноуборд. Възрастови ограничения почти няма, тъй като в училището са обучавали и обучават желаещи да се впуснат в света на зимните спортове от 4 до над 70-годишна възраст. Всеки, завършил курс на обучение в Steve, получава и международно призната диплома.

Инструктори

Над 15 инструктори предават своите опит и знания в ски училище Steve. Те обаче се грижат не само за това да усвоим умения върху дъската/ските, а и да почувстваме истинското удоволствие от спорта, който сме избрали. Всички преподаващи са квалифицирани по най-високите стандарти, а освен на български уроци се провеждат и на английски, френски, немски, руски, гръцки и турски. Освен това в училището работят и инструктори, квалифицирани с клас „С“ за работа с хора с интелектуални затруднения.

Ski school Steve
Снимка: Ski school Steve

Ски гардероб

Освен уроците Steve предлагат и възможност за наем и закупуване на екипировка. Над 400 комплекта ски и сноуборд оборудване ни очакват в ски гардероба, като сред тях има както модели, подходящи за обучение, така и такива за пистово каране, за сноупаркове, беккънтри, фрийрайд ски и такива за бягане.

Ски сервиз

Ако разполагаме със собствени ски/сноуборд, от Steve ще се погрижат за тяхната поддръжка и подготовка за снежни приключения. Професионално се подготвят базите на ските/борда и кантовете и се извършва ваксиране.

Какво още

Освен всичко изброено Steve ще ни посрещнат в топла чайна, където можем да се сгреем с прекрасен родопски чай и да се подкрепим за предстоящите предизвикателства. Да не забравяме, че училището се намира в курорта Пампорово, който освен прекрасни слънчеви дни, предлага чудесни условия за безопасно практикуване на ски и сноуборд както от начинаещи, така и от напреднали.

Ski school Steve
Снимка: Ski school Steve

Още за ски училище Steve можете да научите от сайта skischoolsteve.com, където ще намерите и информация за цените на предлаганите услуги. Всичко актуално, пък можете да следите във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.