Кристална видимост с маските на Shred

0
 

Сподели

Shares

Няма смисъл да обясняваме защо маската е супер важна част от екипировката на всеки скиор или сноубордист, защото всеки практикуващ спортовете знае, че лошата видимост, предизвикана от недостатъчно добра маска, категорично може да съсипе преживяването. Нещо повече – може да го направи опасно.

За да ни гарантират перфектна видимост докато караме, от Shred залагат няколко технологии в маските си за ски и сноуборд. Те отговарят за неограничено зрително поле, високият контраст и яснота на случващото се пред нас.

Технологията ShredWide™, заложена в дизайна на плаките и рамката, осигурява с 20% по-широко зрително поле както напред, така и настрани, в сравнение с останалите традиционни уголемени маски. Благодарение на технологията периферното зрение на карача достига обсег от 146°, което е най-голямото зрително поле, предлагано на пазара.

За да виждаме по-добре във всякакви условия, от Shred залагат в плаките си технологията Contrast Boosting Lens™. Тя отговаря за това всичко, което виждаме пред себе си, да бъде достатъчно контрастно, ясно и с възможно най-„живи“ цветове, така че дори и лошите метеорологични и светлинни условия да не представляват проблем за карането.

NODISTORTION®, пък е технологията, която елиминира оптическото изкривяване и осигурява добра видимост във всякакви условия и на всяка надморска височина.

Shred Simplify
Shred Simplify

Най-иновативната ски/сноуборд маска на марката. Моделът е изработен с всички гореописани технологии, но освен това включва още няколко за максимален комфорт по време на носене. Така например, рамката на маската е анатомично оформена, а към лентата за главата е добавен силиконов грип. Освен това тя е съвместима с почти всички модели каски.

Shred Nastify
Shred Nastify

Предимствата и на този модел маска са неоспорими. Освен че е семпла и стилна, тя ще ви накара да се чувствате комфортно през цялото време докато карате, а и ще поддържа постоянна топлина на лицето ви. С Nastify  ще виждате много повече от това, което очаквате за модел с такава големина. Не се съмнявайте, че зрението ви ще е кристално, независимо от метеорологичните условия, надморската височина и коя част от денонощието е.  Както и Shred Simplify, и тази маска е изработена по начин, който дава възможност да бъде съвместима с почти всички модели каски. А лентата за главата е със силиконов грип.

Shred Stupefy
Shred Stupefy

Анатомично оформена и тествана, и маската Shred Stupefy ви гарантира комфорт във всеки един момент, докато сте на пистата. Тя е изработена с вече споменатите технологии, както и предхождащите модели.  Освен това в нея наблюдаваме и системата No Reflect, която предотвратява отражения във вътрешната леща. И Shred Stupify е съвместима с почти всички модели каски.

Monnnocle Goggles
Shred Monnocle Goggles

Всички изброени технологии можем да съотнесем и към модел Shred Monnocle Goggles. С удобството и добрата видимост, които ви осигурява, независимо от условията, сами разбирате защо този модел е подходящ за вас.

Ако вече сте нетърпеливи да се сдобиете с някой от иновативните маски на Shred, не се колебайте да го направите. И не се съмнявайте, че предстаните модели са една малка част от всички, които можете да видите в СПОРТЕН ЦЕНТЪР “ ЧЕРНИ ВРЪХ“, на бул. Черни връх 58 в София. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.