Превключваме сезоните със Switch

0


Дата на събитието: 25.11.2017

Сподели

Shares
switch
Снимка: бар Switch

Сезоните като че ли започнаха да се сменят все по-неусетно. С всяка година сякаш ни е все по-трудно да следим кога свършва лятото, кога минава есента и кога хълмовете пак побеляват. Времето се търкаля скоростно като снежна топка, изпусната по стръмен склон, топи се като снежинка, кацнала върху прозорец с гледка към планината.

Има обаче нещо хубаво – колкото по-бързо тече времето, толкова по-бързо идва новата зима, толкова по-бързо пристига лятото, толкова по-скоро превключваме сезоните. И ако ни трябва малко помощ, за да се настроим на нова вълна (или нова пудра), отиваме в Switch – любимият бар под Моста на влюбените, където преходът от лято към зима, от сърф към сняг, от топло към студено, става в компанията на нашите си хора. Всички, които виждат новия сезон като нова възможност за нови приключения, ново начало на нови забавления.

Switch the Season

Още преди астрономическата зима да е настъпила, превключваме на вълна за снежни спортове и зимно партистоене с емблематичното за Switch парти – Switch the Seasons. По традиция, радваща ни от лятото на 2016, настройването за предстоящите активности започва малко преди началото на новия сезон, най-подходящото време да превключим от едни страсти на други.

Ноемврийският Switch the Seasons ще бъде на 25-и ноември, а входът за събитието е свободен.

Mister T/Switch the Seasons

Пак по традиция, това парти също ще бъде съпроводено с участието на чуждестранен диджей. До момента гости на Switch the Seasons са били Krafty Kuts (UK), Woo D (SL) и Marc Hype (D), а четвъртото издание на ивента ще бъде озвучено от музиката на mister T – Димитрис Тентинис, населяващ територията на Елада а.к.а любимата Гърция и част от лейбъла Cold Busted Records (Лос Анджелис, САЩ).

Mister T ни радва със свежи фънки ритми, раздвижващи тялото и примесени със соул и джаз за душата. Пускаме си го с помощта на плейъра по-долу и само споменаваме, че Тентинис има 5 албума до момента, което означава, че броено от днес можем да слушаме по един албум на ден до деня на събитието. Броено от утре – по два. Play that funky music!

Сподели

Shares