Иновации за модерния изследовател

0
 

Сподели

Shares

Времето все повече застудява. Ако още не сте помислили за зимната си екипировка, сега е моментът, в който да го направите. В духа на идващата зима продуктите на The North Face са тук, за да ви предложат най-подходящите иновации, докато сте активни сред природата.

Дамско горнище W ZERMATT FULL ZIP H
Дамско горнище W ZERMATT FULL ZIP H

Елегантното дамско горнище е подходящо както за преходи, така и докато се разхождате из града. Благодарение на материята, която е смес от флийс и вълна, няма усещате студа навън. Горнището е изградено от здрав полиестер и има качулка от флийс.

Цената му е 309 лв., а повече информация за продукта можете да намерите тук.

Дамско яке QUEST INSULATED
Дамско яке QUEST INSULATED

Благодарение на дишащата технология DryVent®, ще останете сухи във всеки един момент, докато носите QUEST INSULATED. Якето има качулка, еластични маншети и шнур на подгъва, които ще поддържат тялото ви напълно защитено.

Цената му е 299 лв., а повече информация можете да намерите тук.

Дамски полар W 100 GLACIER FZ
Дамски полар W 100 GLACIER FZ

Този модел полар е с добра изолация, както и много лек. Това го прави идеален за дейности сред природата. Регулируемият шнур в подгъва контролира температурата, а затворените с цип предни джобове възстановяват температурата на замръзналите пръсти.

Цената му е 149 лв., а повече информация за полара намерете тук.

Обувки W HH FP GTX 
Обувки W HH FP GTX 

Нископрофилните технически обувки са изградени от водонепромокаема и дишаща мембрана GORE-TEX®. Vibram подметката и междинната подметка  CRADLE™ GUIDE ги правят подходящи за трудни терени. Обувките са дишащи и устойчиви на триене.

Цената им е 269 лв., а повече информация за тях можете да намерите тук.

Тези продукти, както и много други, можете да откриете в магазините на Strim-co и онлайн на strim-co.com

 

Сподели

Shares