В полите на Рила за студентския празник

0
 

Сподели

Shares

Наближава декември. Месецът, в който настъпва празнична еуфория. Хубаво е, когато съумеем да съчетаваме забавлението с това да бъдем активни сред природата. Точно затова хотел Белмекен Мастерс ни кани да прекараме част от празничните дни в полите на най-високата ни планина.

Белмекен

Ако все още сте студенти (или носите студентския дух в себе си), сгушеният в Рила хотел има специално предложение за вас за 8-и декември. То е насочено както към всички, които спортуват, така и към тези, които просто искат да се отдалечат от градската суматоха и да си подарят незабравимо преживяване на празника.

Белмекен

Какво да очаквате?

Ако предложението вече ви е заинтригувало, ето и подробностите, за които са се погрижили организаторите. Ще имате възможност да прекарате три дни сред чистия въздух на Рила. Ще пристигнете на 8-и декември. След това за вас ще бъде организирана специална вечеря, в духа на студентския празник. В програмата за следващия ден (9-и декември) са включени три хранения и разходка в района, която ще ви позволи да се насладите на красотата на планината отблизо. Освен това хотелът ви предоставя условия да бъдете активни във фитнес залата там. Базата разполага и със сауна.

хотел Белмекен Мастерс

Ако освен всичко искате и по-силни усещания по време на тридневния си престой, можете да покарате моторна шейна. Това е възможно, ако условията го позволяват и има сняг. За тази услуга обаче ще трябва да направите допълнително заплащане.

През последния ден от програмата ще имате закуска и обяд и след това ще отпътувате презаредени и нетърпеливи за следващото си незабравимо преживяване.

Белмекен

Целият пакет е на цената от 140 лв. на човек. А за допълнителна информация не се колебайте да се свържете с хотел Белмекен Мастерс.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.