10 000 долара заплата, за да изследваш Канкун?

0
 

Сподели

Shares
Представете си…

Най-хубавото място, на което сте били. Слънцето ви се усмихва чаровно, усещате топлия бял пясък под краката си, а солената синьо-зелена вода ви охлажда в най-горещите моменти. А сега си представете, че всичко това се случва в един от най-екзотичните мексикански градове – Канкун. Сигурни сме, че много от вас мечтаят да го посетят. А дали мечтаете да прекарате 6 месеца там и всички изброени дейности да са вашата работа, за която дори да получавате пари?

Канкун
Снимка: theculturetrip.com

Навярно бихте казали, че звучи налудничаво. Cancun.com обаче са тук да ни опровергаят и да ни покажат, че да се забавляваме, докато работим, не е невъзможно начинание. Екипът на сайта е в процес на търсене на подходящи кандидати, които да прекарат половин година в Канкун.

Канкун
Снимка: cancun.com

Те ще получават 10 хиляди долара месечна заплата, за да изследват културата, забележителностите и всичко свързано с Канкун. Задълженията им ще бъдат да създават видео материали и да разказват увлекателни истории за преживяното. Сайтът за пътешествия определя позицията като CEO – Cancun Experience Officer.

Канкун

Изкушихте ли се вече? За да убедите работодателите, че сте най-подходящият кандидат, трябва да подготвите видео, което да е дълго 1 минута. В него разкажете защо вие ще бъдете най-добрият CEO. След това попълнете формата за кандидатстване и прочетете всички условия, за да сте наясно с подробностите около позицията. Крайният срок е 17 декември. А най-важното е, че не се изисква предишен опит.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.