5+ причини да отидем на Дните

0
 

Сподели

Shares

Дни на предизвикателствата

Няма да крием – Дни на предизвикателствата ни е любим фестивал. Обичаме приключенската атмосфера, възможността да се видим с хора, споделящи интересите ни и вълнението, че ще видим на сцената някои от хората, на чиито големи постижения сме се радвали на страниците си през цялата година. Тази година харесваме програмата на Дните още повече и причината е много проста – тя ще бъде целодневна и без да увъртаме повече – ще можем да се включим в работилница по варене на бира с натурален сняг, донесен направо от планината!

Разбира се, това не е всичко, заради което си заслужава да посетим тринайсетото издание на феста. Ето например, още 5 причини:

Практика по оказване на първа помощ с основен акцент хипотермия и височинна болест, която ще бъде последвана от кратка сесия йога: 29-и ноември, следобеден блок, между 14 и 17 ч.

Дни на предизвикателствата, академия първа помощ

Глен Плейк, който ще изнесе презентация-изненада на 30-и ноември, ще бъде почетен водещ във вечерта на 1-ви декември, ще донесе сняг, пънк, дълги коси, невероятни истории за ски…

Отворени дискусионни срещи, например за сигурност и инциденти в парапланеризма. Пилоти, претърпели инциденти, ще се изправят пред публиката, да споделят своя опит и да говорят за предотвратяване на рискове.

Състезание с хартиени самолетчета! Винаги сме знаели, че инструкторите на SkyCamp имат всякакви щури идеи.

Дни на предизвикателствата, дискусия парапланеризъм

Работилница по изработка на шоколад от Bio Benjamin.

Понеже не ни стигнаха позициите, само ще отбележим, че и филмовата програма на Дните изобщо не е за изпускане. Очакват ни цели 10 премиери, сред които FISHPEOPLE на Patagonia и In Gora.

Пълната програма на Дните по дни и часове можете да видите тук, а актуалната информация за това, което предстои, следим във Фейсбук.

Билети за фестивала могат да се закупят предварително на цена 25 лв. за трите дни онлайн от Тикетлоджик и на място от магазини „Стената“. Еднодневните билети са на цена 10 лв и ще могат да се закупят и на място.

Глен Плейк

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.