Конкурс за планински разказ „Под върха“

0
 

Сподели

Shares

Третото издание на конкурса за кратък планински разказ „Под върха“, организиран от Софийски планински клуб, започна. Първите разкази вече са изпратени, но не се притеснявайте – имате време до 23:59 ч. на 25 декември 2017, за да споделите своите приключения в планината.

Под върха

Всеки може да участва в конкурса, а разказът – стига да не е бил награждаван преди, може да представлява реална, мечтана или дори сънувана история. Изискването е да бъде в обем до 18 000 знака (10 машинописни страници), които ни отвеждат по-близо до любимата планина. Няма ограничение за пол, възраст или практикуван спорт.

Разказите си можете да изпращате на имейл: podvurha@spk.bg.

Освен многочленно жури, разказите ще оцени и публиката. Всяка, изпратена до 23:59 часа на 10-и декември история, ще участва и в надпреварата за наградата на публиката. Отличените от журито автори, пък ще получат награди от осигурени от Софийски Планински Клуб, магазини „Стената“, Ailyak Beer , Айляк Хамакк, 360°, х-л „Тихият Кът“, Априлци, и harmonica.

Ако ви трябва мъничко вдъхновение, за да започнете да пишете или мъничко смелост, за да изпратите разказ, разгледайте историите, участвалите в конкурса в предишните издания. Във Фейсбук страницата пък, организаторите споделят всичко, което се случва около конкурса.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.