Лавинна безопасност със Scott Bulgaria

0
 

Сподели

Shares

И след като от Scott Bulgaria се погрижиха да ни предложат оферти за ски на супер цени, сега е ред и на останалата част от екипировката, с която да сме в безопасност в зимната планина. Всички знаем колко e важно да вземем мерки за лавинна безопасност, преди да се отправим към следващото си приключение по снежните склонове.

Лавинна раница SCOTT Air Free AP 12 KIT
Лавинна раница Scott Air Free AP 12 KIT

Този модел раница е изграден от Air Bag система на Scott Alpride, която има много предимства. Балонът е с обем 150 литра и се надува само за 3 секунди. Той ще ви помогне да не потъвате в лавината и пази главата ви от тежки удари. Системата е за многократно ползване и можете да я преместите в друга раница на Scott, съвместима с нея. Друго нейно предимство и лекотата й – 1240 гр.

Цената на раницата е 840 лв., а повече информация за нея можете да намерите тук.

Лавинна лопата Faction
Лавинна лопата Faction

Този модел лопата е много лека и здрава и освен това се побира в раницата. Дръжката е с регулируем страп, а гумените ленти в долната й част не позволяват да се изплъзва от ръцете ви.

Лавинна лопата Faction можете да закупите на цена от 51 лв., а повече информация за модела намерете тук.

Трион за сняг Life Link
Трион за сняг Life Link

Трионът е предназначен за изготвяне на снежни профили на склонове, строене на иглута. Изработен е от алуминий. По този начин той няма да ви тежи в раницата, а докато не го ползвате, можете да му сложите предпазна пластмаса.

Цената на Трион Life Link е 69 лв., а повече информация за продукта вижте тук.

Всички посочени продукти можете да намерите на scott.bg или в магазините на Scott Bulgaria в София на адреси: ул. “Козяк” №14, бул.”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.