Поддържай кожата със Saphir

Кожените продукти изглеждата по-добре, когато се грижите за тях със Saphir!

0
 

Сподели

Shares

Естествено, не говорим за вашата кожа, а за някои от многото кожени продукти, които ползвате. А сме уверени, че са много! Особено в този хладен сезон.

Saphir
Френските продукти на Saphir са идеални за вашите кожени обувки.

Французите Saphir се специализират в препарати и четки за поддръжка и почистване на кожа още от 1920, така че има защо да се доверите на почти вековния им опит. Най-добрите производители на обувки и кожени изделия на петте континента и в повече от 60 страни използват продуктите на Saphir, за да поддържат здравето и красотата на кожата. Saphir са наградени с Medaille D’or (златен медал) в Париж още през 1925 за качеството на техните продукти за грижа за кожата, като в момента са сред най-лесно разпознаваемите подобни компании в световен мащаб.

Материалите им са произведени единствено от естествени продукти: есенция от терпентин, пчелен восък, карнаубски восък, ланолин, масло от норка, костно масло, бадемово масло, растителни материали и други. Така Saphir се оказват единствената марка в света, която се въздържа от включването на каквито и да било смоли или силикони в производството на продуктите си, както и от пускането на пазара на продукти, които биха могли да бъдат вредни за кожата.

Saphir
Продукти на Saphir.

Още по-якото е, че вече можете бързо да поръчате продукти на Saphir от официалните им вносители тук – LeatherCare, които са и представители на пълната гама подметки на Vibram.

Още за LeatherCare прочетете тук и тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.