До -90% на Черен петък в Dice.bg

0
 

Сподели

Shares

Черният петък наближава, а с него наближават и големите намаления в Dice.bg. Редица разнообразни продукти на различни марки ще бъдат намалени с до 90% в последния петък на ноември.

dice.bg

Всички продукти на Urban Gear Armor ще бъдат намалени с 25% на 24-и ноември. Марката предлага кейсове, които защитават смарт телефоните ни от удари, отговаряйки на военните изисквания за защита при изпускане или случайно падане.

Кейсовете за телефони от LifeProof са изработени, за да предпазват устройствата. Те са ударо- и водоустойчиви и са създадени с мисъл за приключенците, които няма да се спрат пред любимите си активности само за да не рискуват техниката си.

Voltaic пък са супер силни в производството на соларни панели и зарядни. Марката предлага сгъваеми такива, външни батерии и панели, подходящи за зареждане на телефоните ни. Сред продуктите откриваме и USB лампи и соларни чанти и раници. Продуктите на Voltaic ще бъдат намалени с 20%.

Dice.bg

Всички любители на хубавия звук ще бъдат зарадвани с намалението от 20% за продуктите на Marshall. Безжичните слушалки с микрофон за смартфони и колоните, предоставящи страхотен звук ще зарадват всеки меломан. В момента в Dice.bg откриваме продукти със супер дизайн, връщащ ни в ерата на старите блусари.

Сред нещата на TeckNet откриваме от безжични клавиатури, през мишки и геймърски слушалки до безжични спортни слушалки, сензори за движение и зарядни за коли. TechNet ще бъдат намалени с 25% по време на Черния петък.

Satechi ни грабват с мултифункционалните си хъбове за свързване на допълнителна периферия и адаптери за свързване на различни портове. Техните продукти ще бъдат намалени с 20%.

dice.bg

Какво още ще бъде намалено в Dice.bg на 24-и ноември можете да научите тук. С продуктите можем да сдобием както от сайта, така и на място на посочените адреси.

dice

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.