Пампорово Freestyle Open 2011

0


Дата на събитието: 25.02.2011

Сподели

Shares

На 25-26-27 февруари ще се проведе второто издание на Пампорово Фрий Стайл Оупен.
Тази година, за разлика от миналата, основните ивенти ще са два Биг Еър и Халф Пайп, с допълнителен демонстрационен рейл сешън, който при подходящи условия ще се проведе по време на партито по откриването на състезанието.

Пампорово FreeStyle Open 2011

За състезанието ще бъде открита предварителна форма за записване на участници на www.snowboardbg.net.

Регистрацията на участниците ще стартира от 14-ти Февруари и ще приключи на 24-ти в 23:59 вечерта. Поради големия интерес миналата година и огромното количество участници, тази година няма да се извършва допълнителна регистрация на място на състезатели и отбори, които не са пуснали предварително електронна заявка за участие.

Програмата започва от петък, когато са откритите тренировки, техническата конференция и откриване. В събота ще се проведат квалификациите за Халф Пайп и Биг Еър съответно до обяд и ранния следобяд. Гвоздеят на програмата е финала на Биг Еър, същият ден вечерта на изкуствено осветление. На следващия ден по обяд ще се проведе и финалът на Халф Пайп и официалното награждаване на победителите. Подробна програма по часове ще бъде изпратена на всички регистрирани състезатели и отботи, като също така ще бъде публикувана на www.snowboardbg.net няколко дни преди самото състезание.
Освен състезателната програма, в трите дни на ивента са предвидени и три партита (за откриването, голямото парти на ивента събота вечер и парти по закриването). На тях ще свирят DJ Phase One (sleep walking’s), DJ MK и DJ Johny. Към тях ще добавим и една от основните атракции, а имменно присъствието на тийм райдъри от основния партньор на ивента BURTON, които преди официалното награждаване ще направят демонстрация за всички зрители на Биг Еър-а в неделя.

Състезанието отново е с награден фонд 2400 лв. в кеш, подсигурени от основния спосор Монстър Енерджи. Освен паричните награди, ще има и още много изненади за призовите места на отделните уреди.

За повече информация следете www.snowboardbg.net.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.