Нов сезон с нов вид лифт карта в Боровец

0
 

Сподели

Shares
Боровец
Снимка: Бороспорт

Хубави новини пристигат от Боровец в началото на тази седмица. Въпреки, че все още не е ясна датата на официалното откриване на новия зимен сезон, от курорта вече обявиха нов вид лифт карта и отстъпка при онлайн презареждане на карта.

Нов вид лифт карта

С началото на новия сезон Боровец пуска делнична сезонна лифт карта. Тя ще бъде на цена от 500 лв. за възрастни и 300 лв. за деца и ще важи за дните от понеделник до петък, като включва и нощно каране. Традиционно ски зоната е по-малко натоварена в делничните дни, което е супер плюс за ползвателите на картата, които ще могат да се спускат повече пъти и то – на много по-добра цена.

Многократна лифт карта

И през новия сезон ще можем да закупим многократна лифт карта. Тя може да бъде презареждана онлайн, а хубавата новина тази година е, че при всяко онлайн презареждане на картата онлайн, получаваме 5% отстъпка от цената. Многократната карта е на траен носител и може да бъде използвана всеки следващ зимен сезон, а с регистриране онлайн можем да следим статистика на спусканията си.

Боровец
Снимка: Бороспорт

12 вида лифт карти и билети

„Бороспорт“ продължава да поддържа разнообразието от карти и билети, които предлага.

Както досега, еднодневната карта за възрастен за всички съоръжения ще струва 55 лв. За деца от 7 до 13 години тя ще бъде на цена от 30 лв., а за младежи от 14 до 22 години и гости над 65 години – 40 лв. Децата до 7-годишна възраст карат безплатно. Курортът запазва и отстъпката за семейни лифт карти – за двама възрастни с до 3 деца, които са с 20% намаление от стойността на всеки вид стандартна лифт карта.

Лифт картата за нощно каране за възрастни е 22 лв., а за деца – 13 лв. Нощното каране вече е включено и в двата вида сезонни карти.

Активности

Два парка за фрийстайл за начинаещи и средно напреднали и специално разработени ски туринг маршрути с водач, нощно каране и фрийстайл събития с участието на международни звезди ще ни очакват през новия сезон в Боровец. Голямата новост за феновете на ски център “Ястребец” този сезон е увеличението на капацитета на лифт “Ястребец Експрес” с 25 процента. От “Бороспорт” са убедени, че добавените седалки ще елиминират уикенд опашката на долната станция на четири-седалката.

Боровец
Снимка: Бороспорт

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.