Дни на предизвикателствата – какво да очакваме?

0


Дата на събитието: 29.11.2017

Сподели

Shares

Отново наближава моментът, в който да се потопим в света на приключенията и високия адреналин. Това ще бъде възможно, благодарение на Дни на предизвикателствата 2017. Те ще се проведат от 29-и ноември до 1-ви декември в Аула „Максима“ на УАСГ.

Дни на предизвикателствата
Какво да очакваме в програмата?

Презентации и срещи с личности, от които ще почерпим вдъхновение. Сред тях ще са Глен Плейк, Боян Петров, Борислав Йорданов, Петър Иванов, Антония Григорова. Освен това ще видим и премиерните прожекции на интересни и дългоочаквани филми. Част от тях са Fishpeople, In Gora, Stormtroopers, Reel Rock Tour 12.

Пълната програма намираме тук.

Вижте също: XIII Дни на предизвикателствата

От следващото видео черпим вдъхновение за това, което предстои да се случи в Аула „Максима“ на УАСГ.

Дни на предизвикателствата 2017 Teaser

Дни на предизвикателствата наближават! Потопете се между 29 ноември и 1 декември в един свят на приключения, адреналин, изключителни постижения на вдъхновяващи личности, срещи със скъпи приятели, атрактивна филмова програма!Глен Плейк, Боян Петров, Борислав Йорданов, Петър Иванов, Антония Григорова и други!Есклузивни филмови премиери на Fishpeople, In Gora, Stormtroopers, Reel Rock Tour 12 и още!Тридневни билети РАННО ПИЛЕ на цена 20 лв. ДО 10 НОЕМВРИ!Онлайн: https://goo.gl/hnvjU2и от магазини StenataДни на предизвикателствата със ски-пънк легендата Глен Плейк

Публикувахте от Дни на предизвикателствата в 8 ноември 2017 г.

 

Билети можете да си закупите онлайн или от магазини „Стената“. А тези от вас, които го направят до 10-и ноември, ще се сдобият с триденвен пропуск на цената от 20 лв.

Повече информация за събитието можете да намерите на официалния му сайт или на фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.