Дни на предизвикателствата – какво да очакваме?Дата на събитието: 29.11.2017
0

Сподели

0Shares
0 0

Отново наближава моментът, в който да се потопим в света на приключенията и високия адреналин. Това ще бъде възможно, благодарение на Дни на предизвикателствата 2017. Те ще се проведат от 29-и ноември до 1-ви декември в Аула “Максима” на УАСГ.

Дни на предизвикателствата
Какво да очакваме в програмата?

Презентации и срещи с личности, от които ще почерпим вдъхновение. Сред тях ще са Глен Плейк, Боян Петров, Борислав Йорданов, Петър Иванов, Антония Григорова. Освен това ще видим и премиерните прожекции на интересни и дългоочаквани филми. Част от тях са Fishpeople, In Gora, Stormtroopers, Reel Rock Tour 12.

Пълната програма намираме тук.

Вижте също: XIII Дни на предизвикателствата

От следващото видео черпим вдъхновение за това, което предстои да се случи в Аула „Максима“ на УАСГ.

Дни на предизвикателствата 2017 Teaser

Дни на предизвикателствата наближават! Потопете се между 29 ноември и 1 декември в един свят на приключения, адреналин, изключителни постижения на вдъхновяващи личности, срещи със скъпи приятели, атрактивна филмова програма!Глен Плейк, Боян Петров, Борислав Йорданов, Петър Иванов, Антония Григорова и други!Есклузивни филмови премиери на Fishpeople, In Gora, Stormtroopers, Reel Rock Tour 12 и още!Тридневни билети РАННО ПИЛЕ на цена 20 лв. ДО 10 НОЕМВРИ!Онлайн: https://goo.gl/hnvjU2и от магазини StenataДни на предизвикателствата със ски-пънк легендата Глен Плейк

Публикувахте от Дни на предизвикателствата в 8 ноември 2017 г.

 

Билети можете да си закупите онлайн или от магазини „Стената“. А тези от вас, които го направят до 10-и ноември, ще се сдобият с триденвен пропуск на цената от 20 лв.

Повече информация за събитието можете да намерите на официалния му сайт или на фейсбук страницата му.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.