Гледаме Rogue Elements в София

0


Дата на събитието: 15.11.2017

Сподели

Shares
Rogue Elements
Снимка: Tahoe Weekly

След като видяхме трейлъра на най-новия филм от Teton Gravity Research – Rogue Elements, не сме сигурни, че можем да го наречем нито ски, нито сноуборд. „Проблемът“ е, че във филма ще видим и байкърите Кем Маккол и Кейси Браун, които спускат снежните склонове с колелата си.

Разбира се, колелата са само добавка към това, което са ни приготвили от добре познатото с внушителните си продукции филмово крю. Фокусът тази година е върху природата и магнитудът, с който зимата ни разтърси миналата година. Върху „свободните елементи“ – характерите на райдърите, които виждаме във филма и зимата с нейните люти прищевки. Тази година TGR ни отвеждат до боливийски върхове с височина над 5000 м, но не пропускат и любимият си Джаксън Хоу.

Rogue Elements
Снимка: Steamboat Today

София е следващият град, в който ще можем да видим премиера на филма и то не само веднъж. Датите на прожекциите са две – 15-и и 22-ри ноември, а мястото е повече от подобаващо за подобна грандиозна продукция – Cinema City Paradise.

Начало: 20:00 ч.

Освен, че ще видим филмът, който обещава да бъде епичен, след края му ще можем да участваме в томбола за спечелване на супер приятни награди: Уикенд за двама в Пампорово – Мечи чал с включени лифт карти и YI екшън камера с водоустойчив кейс.

Естествено, че ще има и парти: на 15-и, след прожекцията, в Switch.

Още инфо има във Фейсбук ивента, а трейлърът е по-долу.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.