Международен фестивал на етнографския филмДата на събитието: 14.11.2017
0

Сподели

0Shares
0 0
Междунардония фестивал на етнографския филм за шести път

Шестото издание на Международния фестивал на етнографския филм ще се проведе от 14-и до 18-и ноември в Конферентната зала на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и кино “Влайкова”. Ще имате възможност да видите прожекциите на 18 уникални филма. Също така ще можете да слушате поредица от лекции, всички те, свързани с етнографския жанр.

Част от специалните гости в рамките на фестивала ще бъдат именити етнолози. Някои от тях са: Владимир Боцев – доктор по етнология и куратор в Националния музей на Македония, Слободан Наумович – доцент по етнология и антропология от Белградския университет. Горан Благоев – доктор по етнология, преподавател и водещ в БНТ, Давор Борич – режисьор на множество документални филми за Хърватската телевизия.

За пореден път фестивалът ще ви покаже, че винаги има какво ново да научите за заобикалящи ви свят. Той ще ви отведе на различни места, разбира се, не само в България. А една от целите му е да разшири на съзнанието на всеки посетител.

Образователните и некомерсиални цели на фестивала за пореден път ще осигурят свободен достъп на посетителите до всички събития.

Повече информация за Международния фестивал на етнографския филм можете да намерите на фейсбук страницата на събитието. А пълната програма на фестивала намерете тук.

 

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.