Детски ски-лагер в Сърбия заедно с Номадия

0
 

Сподели

Shares

Един от най-добрите начини да направите детето си щастливо е като му подарите преживяване. Ако се чудите какво да е то, ние имаме идея за вас. Екипът на Номадия организира детски ски-лагер, който ще се проведе в курорта Бабин зуб в съседна Сърбия (на около 150 км от София). Той ще отведе малчуганите сред природата, където освен че ще са активни, те ще се и забавляват истински. А това, че ще придобият по-добри скиорски умения, е гарантирано.

Детски ски-лагер
Снимка: Facebook/Nomadia

Лагерът ще се проведе от 3-и до 6-и февруари. Той е подходящ за всички деца между 7 и 14-годишна възраст, независимо от нивото им каране. Професионалните ски-учители ще се погрижат детето ви да попадне в правилната група. Те ще бъдат разделени на различни нива, според уменията на малките върху ските. А ако детето ви никога не се е качвало на ски, този лагер е най-подходящият момент да го направи за първи път. Пистите в курорта са широки и предназначени както за начинаещи, така и за напреднали скиори.

Детски ски-лагер
Снимка: Facebook/Nomadia
Настаняване и транспорт

Настаняването ще бъде в къща за гости, на база пълен пансион. В него са включени три яденета на ден. През цялото време с децата ще има инструктори, както и един планински спасител. Транспортът ще бъде със служебните автомобили на Номадия.

Цена и необходима екипировка

Цената за 4-дневния лагер е 339 лв. В нея сa включени транспортът, застраховка, трите нощувки, храната и учителите, които ще помогнат на детето ви надгради уменията си на пистата. В тази цена не е включена личната ски екипировка, както и картата за ски.

Списък с пълната екипировка, която малките скиори трябва да носят със себе си, можете да намерите тук.

Ски-лагер с Номадия
Условия за записване

За да запишете детето си, ще трябва да попълните анкета, в която да опишете общото му здравословно състояние и дали има алергии и непоносимост към определени храни. Важно условие е да изпълните списъка с екипировка, която му е нужна за целия престой. Трябва да попълните декларация, в която се съгласявате детето ви прекара 4-дневния период на посоченото място. И не на последно място, подгответе и нотариално заверена декларация, в която се съгласявате да излиза извън страната.

Детски ски-лагер
Снимка: Facebook/Nomadia
Срок за записване

Срокът за записване е до 15-януари, но имайте предвид, че местата са ограничени. Можете да го направите в офиса на Номадия (София, ул. Черни Лом 10) или на следните телефонни номера – 0896 83 40 18; 0896 83 40 17.

Ако искате да получите повече информация, не се колебайте да посетите сайта на Номадия или да се свържете лично с тях.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.